Студенти факультету ветеринарної медицини ознайомилися із методами досліджень патологій імунної системи на базі «Центру ветеринарної діагностики»

16 квітня 2019 року
     У рамках навчальної робочої програми дисципліни «Клінічна лабораторна діагностика» доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Валерій Цвіліховський 10 квітня 2019 року провів виїзне заняття в «Центрі ветеринарної діагностики» для студентів факультету ветеринарної медицини (ОС «Магістр», спеціальність 211 – Ветеринарна медицина, спеціалізація «Ветеринарна лабораторна діагностика»). Тема заняття «Дослідження у діагностиці патологій імунної системи».

     «Центр ветеринарної діагностики» розташований у м. Києві та спеціалізується на наданні послуг з діагностики захворювань тварин і птахів, а також з аналізу якості кормів і води, інтерпретує результати досліджень.

 

     У вступній частині виїзного заняття менеджер по маркетингу і розвитку Денис Цвіліховський ознайомив студентів із структурою та основними науковими та виробничими напрямами роботи лабораторії, з її відділами та методиками сучасних лабораторних досліджень.

 
Лабораторія серології

     Фахівці «Центру ветеринарної діагностики» зосередили увагу на імуноферментних, спектральних, молекулярно-діагностичних, мікробіологічних та патолого-морфологічних дослідженнях лабораторії.

 
Лабораторія гістології


Ознайомлення з роботою лабораторії патології бактеріології


Біохімічні методи визначення мікроорганізмів


Лабораторія аналізу кормів і води


Організація роботи лабораторії молекулярної діагностики

     Висловлюємо велику подяку за організацію і теплий прийом директору «Центр ветеринарної діагностики» Собко Ірині Олександрівні.

Валерій Цвіліховський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook