Ректорат: увага профорієнтаційній роботі та якості навчального процесу

1 квітня 2019 року
     1 квітня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Оскільки на нараді з планування, яка тільки-но відбулася в п’ятницю, детально розглянули всі головні питання, то сьогодні увага була сконцентрована на профорієнтації та поточних питаннях.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про день голосування на виборах Президента України – явка на всіх дільницях, які розташовані на території університету, перевищила 60%, порушень виборчого законодавства та правопорядку не зафіксовано. А також нагадав, що цього тижня завершується прийом робіт від учасників олімпіади для вступу в університет. Тому ще є час, аби взяти в ній участь.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на благоустрої СОТ «Академічний» та будівництві там нових будиночків для відпочинку.

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін назвав першочергове завдання – подачу квартальних звітів з виконання наукових досліджень.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – координувати системну профорієнтаційну роботу, звертаючи увагу на агробіологічні та інженерні спеціальності, системно опікуватися якістю навчального процесу, контролювати процес розподілу місць державного замовлення, продовжити підготовку кімнат для першокурсників. Валерію Іщенку – завершити ремонтні роботи, які тривають у гуртожитках № 3, 4, 8, спільно з бухгалтерською та економічними службами контролювати їхню якість. Проректору Вадиму Ткачуку – провести нараду щодо сплати за навчання і проживання. Ігорю Ібатулліну – організувати допомогу з боку навчально-дослідних господарств в умеблюванні гуртожитків.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook