Ректорат спланував роботу на квітень: якість навчального процесу, олімпіади та підготовка до Дня університету

29 березня 2019 року
     29 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася традиційна нарада з планування. Відкриваючи її, керівник університету зазначив, протягом квітня кожен член колективу повинен ще раз звернути увагу на підвищення якості освітнього процесу і особливо на профорієнтаційну роботу. Тільки індивідуальна робота з кожним абітурієнтом дозволить ефективно провести вступну кампанію, запросити на навчання найкращих випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів та коледжів.

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін звернув увагу на створенні бази дослідницького і лабораторного обладнання, підготовці наукових проектів для участі в конкурсі Міністерства освіти і науки.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на проведенні 13 квітня очного етапу олімпіади для вступу в університет, ІІ етапу всеукраїнських студентських олімпіад з низки предметів та спеціальностей. 17 квітня пройдуть вибори голови Студентської організації.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук анонсував збір пропозицій щодо встановлення нової вартості навчання для першокурсників та доцільності її корегування для студентів старших курсів. З метою належної підготовки студентського кампусу до нового навчального року розпочата попередня сплата за проживання в гуртожитках. У квітні прийматимемо делегацію зі Шведського університету наук про життя.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зазначив, що відповідно до діючих норм, як тільки середньодобова температура повітря на вулиці сягне +8 градусів, в навчальних корпусах буде припинене теплопостачання. Згідно з прогнозом, це відбудеться 5-8 квітня. Ремонтно-будівельні бригади вже приступили до облаштування входу до стадіону, наступного етапу робіт в ботанічному саду, літній клас на пасіці і, головне – капітальний ремонт покрівлі навчального корпусу №8. В центрі уваги також студентський арт-простір та спортивний центр.

 

     Про організацію харчування доповів директор відповідної служби Богдан Дубас. Йому доручено дообладнати всі буфети та їдальні терміналами карткового розрахунку. Про плани служби головного енергетика, механіка доповіли Євген Кулибаба та Петро Виштак.

     Підбиваючи підсумки, Станіслав Ніколаєнко поставив ряд завдань. Активізувати профорієнтаційну роботу, ремонтувати кімнати для першокурсників, продовжувати режим економії ресурсів, зміцнювати навчальну базу, розглянути кадрову ситуацію за спеціальностями, завершити розробку проекту будинку для співробітників, підготувати заходи до 121-річниці університету, контролювати якість навчального процесу.

 

 

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook