Запрошуємо побачити креативні ялинки в бібліотеці

29 грудня 2018 року

     Ось і знову ми на порозі казкового свята. З дитинства кожен із нас чекає на ці дивовижні новорічні та різдвяні свята. Усі ми пригадуємо,як наповнюється оселя духом лісу, свіжим подихом ялинки, тремтячи від задоволення, чекаючи наближення святкових чудес та подарунків.

     Звісно, незмінним атрибутом цього свята є новорічна красуня – ялинка, тож креативні бібліотекарі вирішили створити незвичні ялинки у бібліотеці.
     Чому незвичні? А Ви лишень уважно придивіться до цих ялинок, а краще завітайте до бібліотеки у навчальному корпусі № 4,  № 10 і Вам все стане зрозуміло! Всі новорічні красуні зроблені із книг, газет та журналів!
 
 
 
 
 
 
      А оскільки 2019 рік – це рік Жовтої Земляної Свині, то й цей символ в оригінальному виконанні в нас теж присутній, та не жовтого, а білого кольору, оскільки вся земля зараз вкрита пухнастим білим снігом.
 
 
     Тож працівники бібліотеки щиро вітають усіх з прийдешнім Новим Роком та різдвяними святами, нехай наступний рік принесе добробут і успіх, дасть нові сили для досягнення поставлених цілей, виправдає надія, і нехай любов, мир та злагода завжди панують у Вашому домі!
 
Анна Арсенюк, 
завідувач філії бібліотеки 
у навчальному корпусі № 10
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook