Засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики

30 жовтня 2018 року

30 жовтня 2018 року викладачі коледжу Лещишин О. М., Михайлишин М. С. взяли участь у нараді у формі круглого столу методичного об’єднання викладачів математики ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Тернопільській області» , яке відбулося на базі Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу .

SzczajniukIvanukРозпочала роботу круглого столу голова обласного методичного об’єднання математики Стельмащук Л. В. Із словами вітання до присутніх звернулась методист Ради директорів ВНЗ І-ІІ р. а. Тернопільської області Лещик І. Б. У нараді взяли участь заступник директора ТОКІППО Шайнюк Ю.Ч., методист відділу методики навчальних предметів та професійного розвитку педагогів ТОКІППО Іванюк Т.Г., та викладачі-предметники з усіх коледжів Тернопільської області.

Заступник директора з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти ТОКІППО Шайнюк Ю. Ч. ознайомив учасників методоб’єднання з  нормативно-правовими засадами про підготовку до проведення в 2019 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти.

Ivanuk2Leszczyk

Спільно з методистом відділу методики навчальних предметів та професійного розвитку педагогів ТОКІППО Іванюк Т.Г., шукали шляхи подолання проблем, що виникають при впровадженні державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики, обговорювали форми підготовку студентів до ЗНО та важливість проходження пробного ЗНО з математики, як адаптації до вдалого складання ДПА з математики.

Продовжила засідання голова обласного методоб’єднання математики Стельмащук Л. В. Разом з нею викладачі обласного методичного об’єднання визначили пріоритетні напрямки роботи й узгодили план роботи методичного об’єднання на 2018-2019 навчальний рік. Також за круглим столом було обговорено такі теми:

1) Робота викладачів в умовах змін до навчальних планів та освітніх програм;

2) Обмін досвідом щодо підготовки до ДПА з математики і формі ЗНО та до участі у конкурсах та олімпіадах;

3) Організація вивчення передового педагогічного досвіду викладачів методичного об’єднання;

4) Створення електронних засобів підтримки роботи обласного методичного об’єднання викладачів математики ЗВО І-ІІ р.а. Тернопільської області.

Нарада пройшла у довірливій, щирій, пізнавальній і творчій атмосфері. На завершення гостинні господарі провели цікаву екскурсію коледжем та ознайомили з практичними дипломами студентів спеціальності дизайн.myEkskursia1ekskursiaekskursia2Ekskursia2Ekskursia3

Завідувач навчально-методичного кабінету,
Лещишин О. М.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook