У Києві стартує Міжнародна виставка «БЕЗПЕКА 2018»

23 жовтня 2018, 10:17

23-26 жовтня 2018 р. у Києві відбудеться XXIII міжнародна виставка «БЕЗПЕКА 2018», яка є головною подією року для індустрії безпеки України. З урахуванням сучасної ситуації в світі та Європі, і зокрема, в Україні, питання безпеки стають особливо актуальними у всіх сферах: енергетичній, промисловій, військовій, фінансовій та інформаційній.

Виставка «БЕЗПЕКА 2018» - важлива галузева подія, яка концентрує на єдиному майданчику повний спектр інновацій для забезпечення безпеки держави, підприємств, офісів, приватних помешкань та громадян.Проходить за підтримки Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства оборони України, Служби безпеки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, а також Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, й інших галузевих організацій та асоціацій.

У цьому році на виставці «БЕЗПЕКА» свої продукти і рішення представлять майже 100 учасників з України, Німеччини, Польщі, США. В рамках тематичних експозицій, на виставці будуть представлені новітні розробки від зарубіжних і вітчизняних виробників: технічні системи та засоби безпеки, системи відеоспостереження, контролю доступу, охорони периметра, пожежної безпеки, а також банківська безпека, активне і пасивне мережеве обладнання. Також на виставці будуть представлені системи автоматизації та безпеки будівель, системи безпеки на транспорті та безпечне електропостачання, обмундирування і екіпірування.

Понад 35% учасників виставки «БЕЗПЕКА 2018» — українські виробники. Гідно конкурують із відомими брендами на виставці вітчизняне пультове та об’єктове обладнання, прилади пожежної безпеки, установки газового та порошкового пожежогасіння, технічні засоби пожежно-охоронної сигналізації, побутові радіоелектронні пристрої ВЧ- і СВЧ-діапазону, радіостанції, відеодомофони, панелі виклику, плати, кабельне кріплення, системи охоронної сигналізації і контролю доступу, GSM-сигналізації, безперебійні блоки живлення, пульти охорони, сервери, сховища даних, робочі станції та багато іншого.

Виставка «БЕЗПЕКА» є ефективним майданчиком для презентації новинок і комплексних рішень.  У програмі виставки відбудеться близько 30 заходів: семінари, конференції, круглі столи та презентації. Серед найбільш очікуваних: Науково-практична конференція Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту ДСНС України «Технічне регулювання. Проблеми та шляхи вирішення», присвячена забезпеченню належної безпеки продукції та якості послуг з оцінки її відповідності вимогам технічних регламентів і стандартів, шляхом залучення громадськості до здійснення моніторингу діяльності органів з оцінки відповідності. Семінар «Інновації у сфері біометричного контролю для України», де фахівці АТ «Банкомзв’язок» презентують особливості розробленої та впровадженої спеціалістами компанії системи фіксації біометричних даних для Державної прикордонної служби України. Показові виступи групи швидкого реагування компанії «ОХОРОННИЙ ХОЛДИНГ» та виступ збірної ТОВ "ВЕНБЕСТ" з Поліцейського хортингу, володаря кубку України 2018 року, які відбуватимуться на шоу-майданчику «БЕЗПЕКИ 2018».

За прогнозами організаторів, кількість відвідувачів виставки «БЕЗПЕКА 2018» складе 6,6-7,5 тис. чоловік. Цільова аудиторія виставки - керівники компаній і промислових підприємств, головні інженери та головні енергетики, фахівці в галузі безпеки, технічні директори, керівники департаментів інформаційних технологій (CIO), керівники департаментів інформаційної безпеки (CSO), IT-фахівці та фахівці з інформаційної безпеки (ІБ), представники державних і недержавних структур та ін.

Чекаємо вас на виставці «БЕЗПЕКА 2018» з 23 по 26 жовтня 2018 року!
Безкоштовне запрошення можна отримати після реєстрації на сайті:

Виставка «БЕЗПЕКА 2018» відбудеться 23-26 жовтня 2018 р., за адресою - Київ, Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» (павільйон № 1), вул. Салютна, 2 (м. «Нивки»).

Виставка працює з 10 до 18:00 (вхід відвідувачів припиняється о 17:30, в останній день виставки 26 жовтня - о 15:00).

 

доц. М.Мотрич

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook