Підвищити кваліфікацію прибули спеціалісти Держпродспоживслужби та Міністерства оборони України
1 жовтня 2018 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на базі факультету ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямками:
1. Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби.
2. Уповноважені (офіційні) лікарі ветеринарної медицини.
3. Керівники та фахівці Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Міністерства оборони України.
В перший день занять на факультеті ветеринарної медицини слухачів курсів підвищення кваліфікації приймав т.в.о. декана факультету ветеринарної медицини Данілов В.Б., який провів лекцію «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки». Були представлені основні виклики та труднощі ветеринарної професії на найближчі 10 років.
Слухачів ознайомлено з новим освітнім курсом розвитку університету та перевагами навчання в НУБіП України. Презентовано дві спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини.
Відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини Бойко Г.В. акцентував на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини як державних, так і приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України. Крім того, було наголошено увагу на можливості вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми, які функціонують в ННІ післядипломної освіти.
Данілов В.Б., Бойко В.Г.