НУБіП – єдиний український виш, в якому діє унікальна магістерська програма МВА

4 липня 2018 року

     Факультет аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України пройшов повторну міжнародну акредитацію магістерської програми МВА. Її провів Міжнародний сертифікаційний орган ACQUIN, який є членом Європейської кваліфікаційної агенції гарантії якості EQAR. Отримана акредитація підтверджує відповідність навчального плану до аналогічних програм в Європі, високу якість викладання в НУБіП України на програмі МВА та дає можливість студентам, які за нею навчаються, отримати подвійні дипломи НУБіП та Університету прикладних наук Вайнштефан (Німеччина).

     Унікальністю програми є те, що вона містить спеціальний набір дисциплін для навчання професійному управлінню, зокрема в аграрній сфері. Таким чином, НУБіП – єдиний університет, де готують ТОП-менеджерів аграрного бізнесу.
     До того ж, він залишається єдиним вишем, в якому діє ця унікальна програма заочно, та одним з двох, що дають можливість навчатися на ній за умов стаціонару. Причому, навчання на заочній програмі МВА можливе і англійською, і українською мовами, що цікавить студентів-іноземців.

     За денною програмою студенти готують єдину магістерську роботу з обов’язковим захистом в Україні на засіданні спільної екзаменаційної комісії. А за заочною отримати подвійний диплом можливо за умови написання магістерської роботи англійською мовою.
     Ця магістерська програма діє в НУБіП з 2002 року, а її випускники (яких за цей час вже тисяча осіб) працевлаштовуються у провідних вітчизняних та закордонних компаніях агробізнесу.

Ірина Білоус 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook