Випускниця Київського університету туризму, економіки і права Тетяна Пасько: мрію отримати якісну освіту з управління інноваційною діяльністю, тому обираю НУБіП України

30 червня 2018 року

     Випускниця Київського університету туризму, економіки і права Тетяна Пасько для продовження навчання обирає НУБіП. Про вибір вишу і професії розмовляємо з нею.

 

  – То чому ж обрала саме управління інноваційною діяльністю і НУБіП?
     – Насамперед, тому що це – перспективний та сучасний виш, що стрімко розвивається і заявляє про себе на світовій арені. А магістерська програма «Управління інноваційною діяльністю», як на мене, – найкращий вибір абітурієнта, який прагне отримати сучасні якісні знання і бути затребуваним у роботодавця.

  – Що найбільше сподобалось в університеті?
     – Та, мабуть, усе: починаючи з розташування і закінчуючи привітністю працівників. З офіційного сайту НУБіП дізналась про безліч його переваг: високе місце в рейтингу серед вишів України, міжнародне визнання, можливості отримання подвійних дипломів, цікаві практики, насичене культурне життя і позитивні відгуки студентів. Усе це вплинуло на мій вибір.

  – Які надії з навчанням пов’язуєте?
     – Вже зараз у процесі своєї професійної діяльності побачила, що маю організаторські здібності, які хочу вдосконалити і підвищити фаховий рівень. Тому налаштована здобувати нові знання для подальшого кар’єрного росту.

Розмовляв доцент кафедри публічного управління
та менеджменту інноваційної діяльності
Руслан Янчевський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook