Випускниця Київського університету туризму, економіки і права Тетяна Пасько: мрію отримати якісну освіту з управління інноваційною діяльністю, тому обираю НУБіП України

30 червня 2018 року

     Випускниця Київського університету туризму, економіки і права Тетяна Пасько для продовження навчання обирає НУБіП. Про вибір вишу і професії розмовляємо з нею.

 

  – То чому ж обрала саме управління інноваційною діяльністю і НУБіП?
     – Насамперед, тому що це – перспективний та сучасний виш, що стрімко розвивається і заявляє про себе на світовій арені. А магістерська програма «Управління інноваційною діяльністю», як на мене, – найкращий вибір абітурієнта, який прагне отримати сучасні якісні знання і бути затребуваним у роботодавця.

  – Що найбільше сподобалось в університеті?
     – Та, мабуть, усе: починаючи з розташування і закінчуючи привітністю працівників. З офіційного сайту НУБіП дізналась про безліч його переваг: високе місце в рейтингу серед вишів України, міжнародне визнання, можливості отримання подвійних дипломів, цікаві практики, насичене культурне життя і позитивні відгуки студентів. Усе це вплинуло на мій вибір.

  – Які надії з навчанням пов’язуєте?
     – Вже зараз у процесі своєї професійної діяльності побачила, що маю організаторські здібності, які хочу вдосконалити і підвищити фаховий рівень. Тому налаштована здобувати нові знання для подальшого кар’єрного росту.

Розмовляв доцент кафедри публічного управління
та менеджменту інноваційної діяльності
Руслан Янчевський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook