Іноземні студенти вітають Університет з ювілеєм!

4 червня 2018 року

В університеті тривають урочисті заходи з нагоди 120-річча. 23 травня одним із спортивних змагань на честь Дня Університету став товариський матч з міні футболу, в якому прийняли участь іноземні студенти Університету.
Склад команд сформувався заздалегідь і дав символічну назву цьому міжнародному змаганню –“Збірна Гани проти збірної Світу”. До команди із західної Африки окрім представників з Республіки Гана увійшли також студенти з Камеруну та Королівства Свазіленд а умовна збірна Світу об’єднала українців, громадян Алжиру, Марокко та Йорданії.



Матч виявився напруженим і цікавим. Команди мали різний стиль гри та однаково сильну мотивацію до перемоги.
Інтригу розпочав студент гуманітарно-педагогічного факультету з Алжиру Гхебріут Карім, який забив перший гол поєдинку.



Після чергової атаки команда Гани зрівняла рахунок. Яскравим дриблінгом та влучним ударом відзначився капітан команди - студент 4-го курсу агробіологічного факультету Квайє Джеймс Браун.


Другий тайм також був врожайним на голи та цікаві ігрові ситуації. Відзначилися форварди команд Гуєльма Ідір з Алжиру, Нгвефанг Нана Іван Рой, Ндіссом Джосі Емануель з Камеруну та студент з Королівства Свазіленд Сімелане Мнгуні Кутхула.
Поєдинок закінчився з рахунком 6:4 на користь Ганійців. Футболісти подарували вболівальникам незабутні враження, дружні обійми та масу позитивних емоцій.


Заступник директора ННЦ міжнародної діяльності

Афанасенко В.Ю.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook