В НУБіП стартував II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з водних біоресурсів і аквакультури

12 квітня 2018, 2:02

    11 квітня до університету і на його факультет тваринництва та водних біоресурсів з усіх регіонів України з’їхалася найталановитіша молодь – учасники другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з водних біоресурсів і аквакультури. Тож за словами декана факультету ВадимаКондратюка, боротимуться за перемогу 27 студентів з дев’яти вишів, визначених найкращими знавцями з напряму підготовки і спеціальності «Водні біоресурси і аквакультура».

     Вітав присутніх проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він підкреслив, що обрання НУБіП для проведення таких заходів свідчить про високий статус і університету, і потужню базу та професійний викладацький колектив факультету. Також проректор відзначив унікальність майбутньої професії, що її обрали сьогоднішні конкурсанти. І висловив переконання, що рівень вимогливості завдань, закладених у питаннях, є необхідний для студентів і, щоби їх розв’язати, вони мають відповідні знання та зможуть проявити себе якнайкраще, що й власне побажав їм.

     Голова журі – завідувач кафедри Надія Вовк, вітаючи конкурсантів, додала, що олімпіада – це ще й гарна нагода заявити про себе, перевірити готовність до майбутньої професійної діяльності. Та запевнила в об’єктивності і відкритості суддівства.

     А голова апеляційної комісії Вадим Марцинюк, звертаючись до, без перебільшення, майбутнього і еліти рибної галузі країни, зазначив, що всі присутні – уже переможці, адже здобули першість у своїх вишах, тож хвилюватися немає причин.

     Від гостей учасників і організаторів привітав професор Василь Сондак. Він побажав молоді рухатися тільки вперед, адже інших варіантів немає.

     На правах господаря декан Вадим Кондратюк ще раз запевнив у прозорості, об’єктивності та чесності проведення олімпіади.

     Після цього заступник декана Руслан Кононенко оголосив правила проведення олімпіади і цим дав старт першому змагальному дню.

     Нагадуємо, НУБіП на олімпіаді представляє команда факультету тваринництва та водних біоресурсів: Владислав Левадній, Ольга Дебела, Маргарита Горкава.

     Підтримуємо та вболіваємо за усіх учасників і хай переможуть найкращі!

     Далі буде.

Ольга Наконечна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook