До уваги усіх науково-педагогічних працівників та студентів юридичного факультету!

3 березня 2018 року

Згідно наказу ректора, у зв'язку з рішенням Кризового комітету при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості щодо введення Національного плану дій, а також відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та надзвичайною техногенною ситуацією, відключенням країни від газопостачання, дефіцитом енергоресурсів та з метою недопущення руйнування теплових, газових, енергетичних мереж, збереження здоров'я студентів, викладачів та співробітників на період з 3 по 11 березня 2018 року включно навчальний процес для студентів, аспірантів та докторантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації відбуватиметься в дистанційному режимі.                                                                                                      

Всі науково-педагогічні працівники юридичного факультету підготували на своїх ЕНК (електронних навчальних курсах) теоретичний матеріал та семінарські/самостійні роботи для дистанційного відпрацювання студентами денної форми навчання. Студенти повинні у визначений за розкладом час з'явитися на відповідному ЕНК та виконати підготовлену для них роботу.                                                                                                            

У разі виникнення додаткових питань щодо використання ЕНК, студенти можуть звернутися до науково-педагогічного працівника, який забезпечує викладання дисципліни. Електронні адреси викладачів та посилання на ЕНК можна побачити на сторінках кафедр юридичного факультету у розділі «Оголошеня». Враховуючи те, що з 8 по 11 березня вихідні та святкові дні, навчальний процес розпочнеться 12 березня 2018 року

У разі змін колектив буде проінформовано додатково – слідкуйте за новинами на офіційному сайті університету та юридичного факультету.

Адміністрація юридичного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook