Профорієнтаційна робота кафедри історії і політології триває

2 лютого 2018, 22:44
2 лютого 2018 р. доцентом кафедри історії і політології Сєкуновою Ю.В. здійснено профорієнтаційну роботу із майбутніми абітурієнтками Каріною Яланецькою (Немішаєвського навчально-виховного корпусу) та Катериною Гуровою (спецшкола № 127, м. Києва) у стінах нашого університету.
 
Майбутні абітурієнтки отримали інформацію про умови вступу до НУБіП України та про широкі перспективи навчання в університеті, а особливо на гуманітарно-педагогічному факультеті. Помітний інтерес викликала інформація про можливість майбутніх студентів гуманітарно-педагогічного факультету навчатися у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та здобувати фах за системою подвійних дипломів. 
 
Також, розповіли майбутнім студентам про якість освіти, викладацький склад, одночасне вивчення кількох іноземних мов, різноманітне і насичене наукове, культурно-просвітницьке та спортивне життя студентства.
 
Також, поінформували, де можна детальніше ознайомитися з інформацією про навчальний заклад у Інтернет-мережі та розповсюдили рекламні буклети.
 
Сєкунова Юлія
доцент кафедри історії і політології
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook