Розпочав роботу курс «AGMEMOD економічна модель часткової рівноваги для аграрного сектору – застусування для наукових та викладацьких цілей»

17 січня 2018 року

     Продовжуючи тісну співпрацю з проектом Німецько-український агрополітичний діалог на економічному факультеті НУБіП України 15 січня 2018 року стартував спецкурс «AGMEMOD економічна модель часткової рівноваги для аграрного сектору – застосування для наукових та викладацьких цілей». Лектор курсу – експерт з агрополітичного діалогу к.с.-г.н. Марія Богонос.

     З вітальним словом виступив декан економічного факультету Анатолій Діброва, який наголосив про важливість застосування сучасних методів при моделюванні та прогнозуванні економічних процесів, що дозволить підвищувати якість дослідницьких робіт на всіх рівнях.

     Далі слово взяла лектор Марія Богонос, PhD, експерт з аграрної політики – Німецько-український агрополітичний діалог, яка розпочала зі відкритого діалогу з учасниками курсу.

 

     Учасникам були надані навчальні матеріали для підготовки до курсу та виконання практичних завдань, презентації лекцій, а також програмне забезпечення. Курс включає лекції, індивідуальну роботу, роботу групах, а також PC-демонстрації, презентації слухачів, задачі та практичні завдання. По завершенні навчання учасники отримають сертифікат агрополітичного діалогу за умови успішної здачі тестових завдань.

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook