Профорієнтаційна робота триває

28 листопада 2017 року
Студенти-першокурсники гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Заблоцька Анастасія, Мотенко Наталія та Мазніченко Оксана із профорієнтаційними заходами відвідали рідні школи, відповідно, Тернопільську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 29, Вишенську ЗОШ І-ІІІ ступенів Бориспільського району Київської області та Гельмязівську ЗОШ І-ІІІ Золотоніського району Черкаської області.
 
 
Під час зустрічі із майбутніми абітурієнтами, учнями 11-9 класів, студентки розповіли про особливості навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема, на гуманітарно-педагогічному факультеті. Так, вони розповіли про спеціальності факультету, а саме: «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика». Жвавий інтерес викликала інформація про можливість гуманітарно-педагогічного факультету щодо навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в університеті за системою подвійних дипломів. Зацікавила також інформація про якість освіти, викладацький склад, одночасне вивчення декількох іноземних мов, насичене спортивне та культурне життя студентства.
 
Крім того, студенти роздали майбутнім абітурієнтам рекламні буклети і показали відеоролик про гуманітарно-педагогічний факультет, а також запросили на День відкритих дверей, який пройде під час весняних канікул.
 
Заблоцька Анастасія, Мотенко Наталія та Мазніченко Оксана
студенти групи МВ-17001б,
Лановюк Людмила
куратор групи МВ-17001б
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook