Попередній захист дисертації Бітютської Ольги Євгенівни на міжкафедральній раді Торгівельно-економічного університету

18 травня 2011 року на міжкафедральній раді Київського національного торгівельно-економічного університету успішно пройшов попередній захист дисертації Бітютської Ольги Євгенівни з теми: " Технологія білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій", спеціальність 05.18.16 - технологія продуктів харчування на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.
Дисертаційна робота була виконана під керівництвом завідуючої кафедри технології м'ясних, рибних і морепродуктів факультета харчових технологій та управління якістю продукції АПК Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя НУБіП, доктора технічних наук, професора Лебської Тетяни Костянтинівни.
Висновок ради: робота О.Є. Бітютської рекомендована до захісту, якій відбудеться в осені цього року.