Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Адреса: м. Київ, вул. Полковника Потєхіна, 16, навчальний корпус 12А, блок Д, кім. №№ 312-318

Тел.: (044) 527-88-85

Завідувач кафедри (в.о.):
Савченко Олександр Аркадійович

Кандидат технічних наук, доцент, Лауреат премії НААН «За видатні досягнення в аграрній науці»

 

 

Кафедра створена на підставі рішення вченої ради від 24.03.2003 р. № 8, наказу ректора університету від 23.04.2003 р. № 197 та з метою посилення технологічної підготовки студентів університету з дисциплін переробки продукції тваринництва та рибництва, що викладаються студентам університету різних спеціальностей.

Основними напрямками наукової діяльності кафедри, які визначають потребу підготовки бакалаврів та магістрів за спеціальностями технологія зберігання, консервування та переробки м’яса і технологія зберігання та переробки водних біоресурсів є: збільшення виробництва високоякісних і нових харчових продуктів; впровадження і розвиток нових інтенсивних технологій при широкому використанні результатів фундаментальних наукових досліджень в біотехнології; реалізації сучасних технічних і технологічних рішень, які  могли б забезпечити не лише зберігання, консервування і переробку продукції тваринництва та рибництва згідно з існуючими технологіями, а й значно підвищити їх технологічний рівень; розробка сучасних способів виробництва харчових продуктів на основі біотехнічної індустрії з економічно замкнутим циклом, що представляє собою промисловість цільового перетворення сировини тваринного походження в конкретні харчові продукти з специфічним апаратурним оформленням; системами контролю, управління і економічно обґрунтування згідно з потребами промисловості даного профілю; сучасні новітні технології зберігання, консервування і переробки м’яса, риби, птиці, молока і зернових продуктів, які базуються на глибоких теоретичних дослідженнях особливостей сільськогосподарської сировини, розширення технологічних досліджень, супроводжених організацією спеціалізованих технологічних лабораторій, збільшення обсягу технологічної інформації, шляхом створення нових наукових шкіл; ресурсозберігаючі технології переробки м’яса, молока, птиці і риби у тваринницькій галузі і рибництві, які спрямовані на підвищення ефективності використання біопотенціалу фермерських господарств, одержання високоякісної продукції тваринництва.

Колектив кафедри. Зліва направо: зав. лаб., к.с.-г.н., О. С. Пилипчук; ас., к.т.н. Е. Р. Старкова; доц., к.т.н. Н. В. Голембовська; майст. вироб. навч. В. М. Ісраелян; зав. лаб. О. С. Андрощук; ас. І. А. Веретинська;   проф., д.т.н. Л. В. Баль-Прилипко; доц., к.с.-г.н. Н. М. Слободянюк; зав. каф., к.т.н., доц. О. А. Савченко;   ас. О. М. Очколяс; доц.,    к.т.н. Л. М. Тищенко;   ас. А. А. Менчинська; ас. Сніжко О.О.

Новини

Всі новини

12 квітня 2020
Internet, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції

НЕ ЗВАЖАЮЧИ, ЩО ОНЛАЙН – МИ ЗАВЖДИ РАЗОМ!

10 квітня 2020
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

"ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ": СТУДЕНТИ-ХАРЧОВИКИ ПРОПОНУЮТЬ НОВУ РУБРИКУ

8 квітня 2020
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Харчування і вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, включаючи COVID - 19

5 жовтня 2019
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

СТРАТЕГІЯ ВЛАСНОГО ВИБОРУ ЗІ СМАКОМ ЯКОСТІ

18 квітня 2019
м. Харків, Харківський державний університет харчування і торгівлі

ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИЗЕРИ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ХАРКОВІ

27 березня 2019
м. Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність

19 червня 2018
м. Житомир, ПАТ «Житомирський маслозавод "Рудь"

«ЗАМОРОЖЕНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ» ДЛЯ УЧАСНИКІВ КУРСУ «FOOD SAFETY SHORT COURSE»

19 червня 2018
м. Київ, Виставка досягнень народного господарства

НЕЗАБУТНІ ВРАЖЕННЯ НА « АГРО -2018 » УЧАСНИКІВ СЕМІНАРУ-ТРЕНІНГА «FOOD SAFETY SHORT COURSE» (PENN STATE UNIVERSITY)

19 квітня 2018
м. Київ, НУБіП України, вул. Героїв Оборони, 15

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ - ДОВГООЧІКУВАНА ЗУСТРІЧ

17 квітня 2018

Сезон відкрито

29 березня 2018
м. Київ, НУБіП України, ауд. 315, блок Д, навч. корпус 12

"ХАРЧОВИКИ" гостинно зустріли своїх майбутніх студентів НУБіП

7 вересня 2017
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 3

НАТХНЕННА ПОДІЯ: ШКОЛА МОЛОДОГО ПЕДАГОГА СТАРТУВАЛА В НУБІП

13 червня 2017
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 79

Вітаємо з Днем народження Оксану Анатоліївну ШТОНДА!

15 травня 2017
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 79, початок о 10:00

«ФЕСТИВАЛЬ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2017»

23 березня 2017
Київ, бульвар Тараса Шевченка, 12

В ГОСТІ ДО МИТЦЯ І КОБЗАРЯ

17 березня 2017
Вінницька обл. Вінницький р-н

Обирати майбутню професію потрібно розумно

13 лютого 2017
вул. Бориса Грінченка (біля Майдану Незалежності), буд. 1, 3-й поверх, актова зала

ПЕРША НАЦІОНАЛЬНА КОМПОЗИЦІЙНА БАЗА ДАНИХ ЇЖІ І ЇЇ РОЛЬ В БЕЗПЕЦІ ХАРЧУВАННЯ

1 грудня 2016
м. Київ, НУБіП України, лабораторія харчових технологій

НЕ ТІЛЬКИ ДЕГУСТУЄМО, АЛЕ Й ДОСЛІДЖУЄМО

23 листопада 2016
м. Київ, НУБіП України

Пісенні баталії

11 листопада 2016
м. Київ, НУБіП України

Маленька, але перемога!

27 жовтня 2016
Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу»

Проведення профорієнтаційної роботи у вищому професійному училищі харчових технологій

14 вересня 2016
м. Київ, НУБіП України, Ботанічний сад НУБіП

НЕЗВИЧАЙНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА

15 червня 2016
Київський завод ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна»

ВІД ТЕОРІЇ ПО ХАРЧОВИМ ТЕХНОЛОГІЯМ ДО ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ НА ПІДПРИЄМСТВІ «COCA-COLA»

5 квітня 2016
вул. Межигірська, 2, Київ, 04070

Бути смішним просто...

22 березня 2016
08540 Київська область, Фастівський район, с. Велика Снітинка, вул. Леніна, 101

«МАЙСТЕР-КЛАС» в виробничих умовах ковбасного цеху ВП НУБіП України

21 березня 2016
04215, м. Київ, проспект Георгія Гонгадзе, 20-і,

ЯК ВИБРАТИ ПРОФЕСІЮ, ЯК ВИБРАТИ ВУЗ?

26 лютого 2016
Вінницька область Вінницький район смт. Вороновиця вул. Гагаріна, 2

ВИБІР МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ - ВИБІР ВСЬОГО ЖИТТЯ

20 травня 2015
м. Львів, Львівський інституті економіки і туризму

Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів

3 липня 2014
Броварський район смт Велика Димерка

Ближче до виробника «Кока-Кола Беверіджиз Україна»

19 жовтня 2011
Национальный торгово-экономический университет (г. Киев)

Защита кандидатской диссертации Битютской Ольги Евгеньевны

Оголошення

Всі оголошення

12 лютого 2020
корпус 12, ауд 315 Д

СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ

3 лютого 2020
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

Засідання кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

27 грудня 2019
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

Засідання кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів

27 лютого 2019

«Краса НУБіП»

20 лютого 2019
Центральна їдальня, вулиця Генерала Родимцева, 7

Міс та Містер ХТІ

12 лютого 2019
м. Київ, НУБіП України, гуртожиток 9, читальний зал

Старостат

8 лютого 2019
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12

І етап Всеукраїнської студентської Олімпіади

18 травня 2018
м. Київ, НУБіП України, ауд. 315, блок Д, навч. корпус 12

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ харчових технологій та управління якістю продукції АПК

22 грудня 2017
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12 блок Д, ауд. 315, о 10:00 год

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ харчових технологій та управління якістю продукції АПК

11 квітня 2017
м. Київ, НУБіП України, Гуртожиток № 11

ДЕНЬ ДОНОРА У НУБіП УКРАЇНИ

11 квітня 2017
м. Київ, НУБіП України, Гуртожиток № 11

ДЕНЬ ДОНОРА У НУБіП УКРАЇНИ

Події

9 вересня 2020, 11:00
Київ, MBЦ, Броварський проспект, 15 (станція метро «Лівобережна»)

Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі»

Всі події

26 березня 2019, 10:06
Brovars`kyi prospekt, № 15 ., Kyiv, Ukraine

23-й Міжнародний Форум товарів та послуг для дітей BABY EXPO

21 лютого 2019, 11:40
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 3, ауд 226

Відкрита он-лайн лекція в рамках співпраці з Ташкентським державним університетом

18 квітня 2018, 10:00
Київ, Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ), Броварський пр-т, 15

Головна подія харчової та пакувальної індустрії України - IFFIP 2018

19 січня 2018, 14:00
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус 12, ауд. 315

Звіт ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

15 травня 2017, 10:00
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 79

«ФЕСТИВАЛЬ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2017»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook