Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Address: м. Київ, вул. Виставкова, 16, навчальний корпус 12А, блок Д, кім. №№ 312-318

Завідувач кафедри (в.о.):
Голембовська Наталія Володимирівна

Кандидат технічних наук, доцент

 

Ми у соціальних мережах 

 

 

 

 

 

Кафедра створена на підставі рішення вченої ради від 24.03.2003 р. № 8, наказу ректора університету від 23.04.2003 р. № 197 та з метою посилення технологічної підготовки студентів університету з дисциплін переробки продукції тваринництва та рибництва, що викладаються студентам університету різних спеціальностей.

Основними напрямками наукової діяльності кафедри, які визначають потребу підготовки бакалаврів та магістрів за спеціальностями технологія зберігання, консервування та переробки м’яса і технологія зберігання та переробки водних біоресурсів є:

- збільшення виробництва високоякісних і нових харчових продуктів; впровадження і розвиток нових інтенсивних технологій при широкому використанні результатів фундаментальних наукових досліджень в біотехнології;

- реалізації сучасних технічних і технологічних рішень, які  могли б забезпечити не лише зберігання, консервування і переробку продукції тваринництва та рибництва згідно з існуючими технологіями, а й значно підвищити їх технологічний рівень;

- розробка сучасних способів виробництва харчових продуктів на основі біотехнічної індустрії з економічно замкнутим циклом, що представляє собою промисловість цільового перетворення сировини тваринного походження в конкретні харчові продукти з специфічним апаратурним оформленням;

- системами контролю, управління і економічно обґрунтування згідно з потребами промисловості даного профілю;

- сучасні новітні технології зберігання, консервування і переробки м’яса, риби, птиці, молока і зернових продуктів, які базуються на глибоких теоретичних дослідженнях особливостей сільськогосподарської сировини, розширення технологічних досліджень, супроводжених організацією спеціалізованих технологічних лабораторій, збільшення обсягу технологічної інформації, шляхом створення нових наукових шкіл;

- ресурсозберігаючі технології переробки м’яса, молока, птиці і риби у тваринницькій галузі і рибництві, які спрямовані на підвищення ефективності використання біопотенціалу фермерських господарств, одержання високоякісної продукції тваринництва.

Колектив кафедри. Зліва направо: лаборант Кулик В.К.; доц., к.т.н. Менчинська А.А.; в.о., зав. каф., доц., к.т.н. Голембовська Н.В.; доц., к.т.н. Ісраелян В.М.; доц., к.т.н. Савченко О.А.; проф., д.т.н. Баль-Прилипко Л.В.; заступник зав.каф., доц., к.с.-г.н. Слободянюк Н.М.;  доц., к.т.н. Устименко І.М.; доц., к.т.н. Ніколаєнко М.С.;  доц., к.т.н. Крижова Ю.П.; доц., к.т.н. Штонда О.А.; доц., к.т.н. Іванюта А.О. 

 

Інструкція з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України  

 Алгоритм дій при сигналі "Повітряна тривога"  

Інструктаж з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану

News

All news

August 23, 2022
Анастасія Щирова: обирає нову, актуальну і затребувану професію сьогодення – нутриціологію здорового харчування

Анастасія Щирова: обирає нову, актуальну і затребувану професію сьогодення – нутриціологію здорового харчування

August 20, 2020
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Телепрограма “Якісне Життя” в НУБіП України вияснила: що криється за етикеткою улюблених напоїв українців?

April 12, 2020
Internet, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції

НЕ ЗВАЖАЮЧИ, ЩО ОНЛАЙН – МИ ЗАВЖДИ РАЗОМ!

April 10, 2020
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

"ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ": СТУДЕНТИ-ХАРЧОВИКИ ПРОПОНУЮТЬ НОВУ РУБРИКУ

April 8, 2020
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Харчування і вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, включаючи COVID - 19

October 5, 2019
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

СТРАТЕГІЯ ВЛАСНОГО ВИБОРУ ЗІ СМАКОМ ЯКОСТІ

April 18, 2019
м. Харків, Харківський державний університет харчування і торгівлі

ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИЗЕРИ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ХАРКОВІ

June 19, 2018
м. Житомир, ПАТ «Житомирський маслозавод "Рудь"

«ЗАМОРОЖЕНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ» ДЛЯ УЧАСНИКІВ КУРСУ «FOOD SAFETY SHORT COURSE»

March 29, 2018
м. Київ, НУБіП України, ауд. 315, блок Д, навч. корпус 12

"ХАРЧОВИКИ" гостинно зустріли своїх майбутніх студентів НУБіП

September 7, 2017
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 3

НАТХНЕННА ПОДІЯ: ШКОЛА МОЛОДОГО ПЕДАГОГА СТАРТУВАЛА В НУБІП

June 13, 2017
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 79

Вітаємо з Днем народження Оксану Анатоліївну ШТОНДА!

May 15, 2017
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 79, початок о 10:00

«ФЕСТИВАЛЬ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2017»

March 23, 2017
Київ, бульвар Тараса Шевченка, 12

В ГОСТІ ДО МИТЦЯ І КОБЗАРЯ

March 17, 2017
Вінницька обл. Вінницький р-н

Обирати майбутню професію потрібно розумно

February 13, 2017
вул. Бориса Грінченка (біля Майдану Незалежності), буд. 1, 3-й поверх, актова зала

ПЕРША НАЦІОНАЛЬНА КОМПОЗИЦІЙНА БАЗА ДАНИХ ЇЖІ І ЇЇ РОЛЬ В БЕЗПЕЦІ ХАРЧУВАННЯ

December 1, 2016
м. Київ, НУБіП України, лабораторія харчових технологій

НЕ ТІЛЬКИ ДЕГУСТУЄМО, АЛЕ Й ДОСЛІДЖУЄМО

November 23, 2016
м. Київ, НУБіП України

Пісенні баталії

November 11, 2016
м. Київ, НУБіП України

Маленька, але перемога!

October 27, 2016
Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу»

Проведення профорієнтаційної роботи у вищому професійному училищі харчових технологій

September 14, 2016
м. Київ, НУБіП України, Ботанічний сад НУБіП

НЕЗВИЧАЙНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА

June 15, 2016
Київський завод ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна»

ВІД ТЕОРІЇ ПО ХАРЧОВИМ ТЕХНОЛОГІЯМ ДО ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ НА ПІДПРИЄМСТВІ «COCA-COLA»

April 5, 2016
вул. Межигірська, 2, Київ, 04070

Бути смішним просто...

March 22, 2016
08540 Київська область, Фастівський район, с. Велика Снітинка, вул. Леніна, 101

«МАЙСТЕР-КЛАС» в виробничих умовах ковбасного цеху ВП НУБіП України

March 21, 2016
04215, м. Київ, проспект Георгія Гонгадзе, 20-і,

ЯК ВИБРАТИ ПРОФЕСІЮ, ЯК ВИБРАТИ ВУЗ?

February 26, 2016
Вінницька область Вінницький район смт. Вороновиця вул. Гагаріна, 2

ВИБІР МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ - ВИБІР ВСЬОГО ЖИТТЯ

May 20, 2015
м. Львів, Львівський інституті економіки і туризму

Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів

July 3, 2014
Броварський район смт Велика Димерка

Ближче до виробника «Кока-Кола Беверіджиз Україна»

October 19, 2011
Национальный торгово-экономический университет (г. Киев)

Защита кандидатской диссертации Битютской Ольги Евгеньевны

Notice

All notice

October 23, 2024

Гранти 2024

September 24, 2024

Гранти 2024

August 22, 2024

ГРАНТИ 2024

February 13, 2024
Студентський центр "IQ-простір" (вул. Горіхуватський шлях, 7)

Благодійний ярмарок "Проводи зими"

April 10, 2023

Вакансія

March 15, 2023

День донора

April 21, 2021
Х Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

Х Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

March 22, 2021
НУБіП України, 12 корпус

ВІДКРИТА ОН-ЛАЙН ЛЕКЦІЯ

August 31, 2020
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, 1-й поверх, актова зала

Збори трудового колективу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

February 12, 2020
корпус 12, ауд 315 Д

СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ

February 3, 2020
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

Засідання кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

December 27, 2019
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

Засідання кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів

February 27, 2019

«Краса НУБіП»

February 20, 2019
Центральна їдальня, вулиця Генерала Родимцева, 7

Міс та Містер ХТІ

February 12, 2019
м. Київ, НУБіП України, гуртожиток 9, читальний зал

Старостат

February 8, 2019
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12

І етап Всеукраїнської студентської Олімпіади

December 22, 2017
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12 блок Д, ауд. 315, о 10:00 год

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ харчових технологій та управління якістю продукції АПК

April 11, 2017
м. Київ, НУБіП України, Гуртожиток № 11

ДЕНЬ ДОНОРА У НУБіП УКРАЇНИ

April 11, 2017
м. Київ, НУБіП України, Гуртожиток № 11

ДЕНЬ ДОНОРА У НУБіП УКРАЇНИ

Events

All events

August 12, 2024, 12:49
м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, 3 корпус, 3 поверх

«SEB-2024»

June 12, 2024, 16:52

NUBIP Career Day 2024

April 17, 2021, 10:30
День відкритих дверей

День відкритих дверей

January 8, 2021, 10:50

Онлайн-гра Pub Quiz

September 9, 2020, 10:01
Київська область, Макарівський район, с.Березівка, вул. Амстердамська,1.

Recycling and Waste Expo Ukraine - виставка обладнання та технологій для ресайклінгу, управління відходами, очищення повітря та води

April 18, 2018, 10:00
Київ, Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ), Броварський пр-т, 15

Головна подія харчової та пакувальної індустрії України - IFFIP 2018

January 19, 2018, 14:00
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус 12, ауд. 315

Звіт ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

May 15, 2017, 10:00
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 79

«ФЕСТИВАЛЬ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2017»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook