Київський марафон: міцні тілом та сильні духом!

9 жовтня 2017 року

     Тільки справжній, сильний духом спортсмен може вийти на старт марафонського забігу. Адже, щоб здолати дистанцію в 42,195 км, потрібна не аби яка підготовка, як фізична так і моральна.
     Саме такі, завзяті спортсмени, об’єднані спільною метою – взяти участь в марафонському забігові, зібралися 8 жовтня на головній вулиці столиці – Хрещатику на восьмий міжнародний Wizz Air Kyiv City Marathon 2017.

     Майже 10000 бігунів з усього світу вийшли на старт дистанцій 42,195 км, 21,0975 км, 10 км, 5 км, 2км, 1 км. Серед них і наші студенти. І хоч погода була прохолодною та дощовитою, усі учасники були в піднесеному настрої, адже організація марафону була на дуже високому рівні, панувала весела, дружня атмосфера. Кожна дрібниця була продумана організаторами – усе для забезпечення комфорту учасників.

     Аспірантка гуманітарно-педагогічного факультету, заслужений майстер спорту України з радіоспорту Олександра Пархоменко, на чолі з тренером – старшим викладачем кафедри фізичного виховання В’ячеславом Пархоменком, вперше за свою спортивну кар’єру бігла повний марафон 42, 195 км, та посіла високе сьоме місце з результатом 3 год. 23 хв. 38 сек., за яке на останніх кілометрах точилася запекла боротьба. Цікаво, що Олександра, якраз у цей день, була заявлена на Кубок Європи з радіопеленгації, котрий проходив в Польщі але вирішила спробувати свої сили в такому важкому випробуванні.

     Студенти нашого університету на чолі з тренером - майстром спорту України міжнародного класу, викладачем кафедри фізичного виховання Римою Дубовік, брали участь у благодійному забігові на Кубок Університетів на дистанції 2 км, у якому змагалися студенти з одинадцяти ВНЗ міста Києва та зайняли високе друге загальнокомандне місце, програвши лише кілька балів Національному університету фізичного виховання і спорту України. Це якраз той випадок, коли срібна медаль прирівнюється до золотої. У складі нашої команди:
   – дівчата: Мусій Антоніна (економічний ф-т), Лягуша Катерина (агробіологічний факультет), Харченко Валерія (ф-т ХТУЯ), Гаврушко Анастасія (ф-т конструювання та дизайну), Пархоменко Ніна (ф-т конструювання та дизайну), Семененко Тетяна (ф-т ХТУЯ);

   – хлопці: Бриндак Євген (ф-т конструювання та дизайну), Демченко Денис (ф-т інформаційних технологій), Бочков Олександр (ф-т конструювання та дизайну), Геращенко Володимир (ННІ ЛіСПГ), Рибалко Антон (ННІ ЛіСПГ), Унольд Олександр (агробіологічний факультет), Климчук Олександр (агробіологічний факультет).

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо подальших спортивних звершень!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook