Співпраця з роботодавцями
Співпраця з роботодавцями
Складові кафедри бджільництва:
- Кращі фахівці
- Вхідний контроль і аналіз знань студентів
- Програми підготовки аналізуються і удосконалюються спільно з роботодавцями
- Відпрацювання практичних навиків у структурних підрозділах університету
- Виробничі і технологічні практики – на підприємствах роботодавців, які перевіряють знання і вміння студентів
- Вдосконалення програм і ліквідація «вузьких місць»
Це повторюється щорічно, доки не буде жодного зауваження від роботодавців
- Наукові розробки на базі роботодавців – магістерські, дипломні…
- Постійне, безперервне удосконалення…
Від роботодавців:
- Вимоги до потенційних фахівців
- Їхні посадові обов'язки
- Матеріально-технічна база
- Мотивація викладачів і студентів
- Чітка структура занять і виконання технологічних операцій
- Допуск до нововведень та інновацій
- Довіра один до одного
- Об’єктивність оцінювання стану справ
- Прозорість і розуміння у виконанні обов’язків
Спільно:
Забезпечення трьох рівнів:
- Базового – знання та досвід зі щоденного догляду за тваринами
- Дослідницького – вивчення показників з технологічного і ветеринарного контролю
- Управлінського – прийняття стратегічних рішень з ведення бізнесу бджільництві