Фізкультурно-спортивне свято «День НУБіП України 2017»: результати першого дня змагань

26 травня 2017 року

     НУБіП святкує 119-ту річницю. До програми святкування традиційно входить і фізкультурно-спортивне свято. Студентам і викладачам університету запропоновано помірятися силою, швидкістю, кмітливістю, інтелектом, організацією колективних дій у різних видах спорту, вправах, іграх.
     Буде визначено кращу спортивну академгрупу студентів, яка найкраще себе проявить стрибках зі скакалкою, грі у бочче, шашках, стрільбі кульовій, перетягуванні канату, дартсі, корпоративній силі та легкоатлетичній «зустрічній естафеті».

     Науково-педагогічні працівники пограють у дартс, перетягування канату, судоку, колективному присіданні, корпоративній силі (складанні кубиків), бочче. Так, наприклад, у судоку змагаються тільки завідувачі кафедр, у бочче – декани факультетів і директори ННІ. 

   У перший день свята змагалися студенти. У напруженій боротьбі пройшли змагання у стрибках через скакалку. Одночасно 8 студентів з одної академічної групи факультету намагалися зробити найбільшу кількість перестрибувань через скакалку за 30 секунд. Після підрахунку суддями результатів кожного учасника і команд з результатом 671 перестрибувань перемогли четвертокурсники 2-ї групи агробіологічного факультету, які із значним відривом випередили своїх суперників з ННІ лісового і садово-паркового господарства ( 618). На третьому місці з результатом 589 перестрибувань виявились студенти 2-го курсу, 7-ої групи факультету аграрного менеджменту. Найкращі особисті результати показали студенти з інших факультетів – по 100 стрибків за 30 секунд стрибали через скакалку Олена Кілядзе (факультет конструювання і дизайну) і Євгенія Діденко (факультет тваринництва та водних біоресурсів).

     Другими закінчили змагання гравці в бочче. Команди складалися з трьох студентів. Одночасно в одному матчі змагалися три команди. Кожний гравець виконував по 4 кидки. Спочатку грали між собою перші номери команд, потім – другі, потім – треті. Сума набраних балів кожного учасника йшла до командного результату. 16 команд були поділені на 4 групи по 4 команди, переможці груп у фінальному турі розіграли 1-4 місця. А перемогу знову здобули студенти агробіологічного факультету. Відмінний початок восьми етапних змагань!

 

     Змагання зі трільби кульової пройшли у стрілецькому тирі кафедри військової підготовки університету. Тут кращою стала команда ННІ лісового і садово-паркового господарства з результатом 127 очок. На другому місці команди студентів 3-го курсу, 1-ої групи ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження (122 очки), на третьому – студенти 1-го курсу, 1-ої групи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (120 очок). 

 

     Останніми в перший день свята закінчилися змагання з шашок. Хоч на гру суперникам відводилося 5 хвилин все ж турнір продовжувався біля чотирьох годин. Перемогу в четвертому з восьми видів програми свята святкували студенти магістратури економічного факультету, на другому місці опинилася команда факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, на третьомуННІ післядипломної освіти

     Очікуємо на продовження змагань.

В’ячеслав Пархоменко  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook