На факультеті ветеринарної медицини стартували захисти випускних магістерських робіт студентами інтегрованої магістратури

14 лютого 2017 року

     13 лютого 2017 року на факультеті ветеринарної медицини розпочали роботу екзаменаційні комісії по заслуховуванню випускних магістерських робіт студентами інтегрованої магістратури денної форми навчання.
     З вітальним словом до аудиторії звернувся декан факультету Микола Цвіліховський, побажав студентам успіхів та гарних захистів, а екзаменаційним комісіям – плідної роботи.

     Захист магістерських робіт відбувався в дискусійній формі, під час якої обговорено актуальні питання в сфері ветеринарної медицини відповідно до проведених магістрами власних досліджень. До речі, до дискусії долучилися також представники ради роботодавців. 

      Тож перший день захисту магістерських робіт залишив позитивне враження. Члени екзаменаційних комісій відзначили, що представлені на захист роботи виконані на високому науковому рівні, мають науково-практичну цінність та значимість, а окремі ще й містять елементи наукової новизни. Магістри впевнено відповідали на поставлені запитання та довели ефективність своїх результатів досліджень та висновків. 

    Триватиме робота комісій ще два дні. 

 

Василь Данілов,
заступник декана з навчальної роботи 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook