Кафедра менеджменту ім. професора Й.С. Завадського

Науковий гурток "ДНК ЛІДЕРА"


 
Керівник гуртка
Драмарецька Кристина Павлівна      
Тел.: (097) 640 48 62
Електронна пошта:
[email protected]
- Місія і завдання
- Стратегія розвитку
- План роботи гуртка
- Члени гуртка
- Презентація гуртка
Річний звіт
- Відзнаки
- Зразок заяви для зарахування в гурток
- Новини

 

 

Староста гуртка
Сіденко Вікторія 
Тел.: +380 (68) 341 04 77
Електронна пошта:
[email protected]
 
 
За підсумками Х-го «Фестивалю студентської науки – 2021», ХІ-го «Фестивалю студентської науки – 2022» та ХІІ-го «Фестивалю студентської науки – 2023» гурток «ДНК лідера»  кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського отримав перемогу серед більше 100 студентських наукових гуртків, які функціонують в НУБіП України.
       
 

 

 

  • ЗАХОДИ ПРОВЕДЕНІ ГУРТКОМ ЗА 2023/2024 РІК 

Зустріч членів студентського наукового гуртка «ДНК Лідера» з Олександром Григоренком, заступником начальника регіонального управління з продажу в Київському регіоні ПАТ «Перший Український Міжнародний банк»            (10 квітня 2024 р.)

   

Активна участь кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського в проведені Дня відкритих дверей НУБіП України

  

Результати проведення І етапу студентської олімпіади з дисциплін: «Менеджмент», «Управління персоналом» і «Стратегічне управління»

   

 

Орієнтація членів студентського наукового гуртка на вимоги роботодавців

Онлайн-лекція з Михайлом Іванченко – керівником служби безпеки та правового забезпечення міжнародного логістичного 3PL оператора «DB Schenker» (26 березня 2024 р.)

  

Відвідування здобувачами вищої освіти факультету аграрного менеджменту вистави в Національному академічному театрі імені Лесі Українки   (22 березня 2024 р.)

   

Виховна робота зі студентами факультету аграрного менеджменту (7 березня 2024 р.)

    

День відкритих дверей (9 листопада 2023 р.)

 
 

Розмова про управління заготівлею аграрної біомаси для енергетичних потреб з експертом Біоенергетичної асоціації України Семеном Драгнєвим (6 листопада 2023 р.)

   

Електронний підпис як засіб для забезпечення захисту інформації – зустріч з Артемом Кімом, представником ТОВ «М.Е.ДОК»  в межах наукового гуртка «ДНК Лідера»

11 жовтня 2023 року на кафедрі менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична онлайн конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених «Актуальні питання теорії та практики менеджменту в умовах сучасних викликів»

 
  
 

Першокурсники відвідали музей історії НУБіП України (21 вересня 2023 р.)

 
 
Засідання студентського наукового гуртка «ДНК Лідера»: «Якості лідера: що потрібно для успіху». Зустріч з Олександром Пронькіним, директором з інформаційних технологій «InfopulseLLC» (15 вересня 2023р.)
   

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook