Ректорат концентрує зусилля на підготовці до весняного навчального семестру

30 січня 2017 року

     30 січня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Цей тиждень, як зазначив ректор, буде насичений подіями. Протягом кількох днів, які залишилися до початку весняного семестру, усі служби, студмістечко, деканати і дирекції мають підготуватися до старту навчального процесу.

   

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про засідання стипендіальної комісії, яка затвердила правила нарахування стипендій. Незважаючи на канікулярний період йде активна підготовка до проведення ІІ етапу Всеукраїнських студентських олімпіад. Нагадаємо, цього року університет прийматиме змагання з хімії, екології, тваринництва та водних біоресурсів. Також навчальна частина спільно з редакційно-видавничим відділом готує новий дизайн дипломів. Згідно наказу міністерства освіти і науки він тепер має бути розміром не меншим за А4 і мати живий підпис ректора.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на діяльності служби закладів харчування. У зв’язку зі зміною умов оплати праці потребує перегляду стратегія їхньої роботи. Що ж до міжнародної діяльності, то навесні планується активізувати співпрацю з вищими навчальними закладами США: з Пенсільванським університетом потрібно поновити угоду про співпрацю, на базі Університету штату Луїзіана проходитиме захід, організований Вишеградською четвіркою, а з Університетом штату Айова провести обмін викладачами.

    

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт. За планом вони йдуть в аудиторії 45 корпусу №1, у гуртожитку №2 розпочинають монтаж підвісної стелі. Після аварійного підтоплення у корпусі №6 відновлені дві лабораторії, а приміщення лекційної аудиторії, яка постраждала найбільше, буде відремонтоване до початку навчального семестру.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував про початок фінансування перехідних наукових тематик, а на нові проекти – очікуємо дані з міністерства освіти і науки.

    

     Ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – провести проміжні підсумки профорієнтаційної роботи, тримати на контролі нарахування стипендій та початок навчального семестру. Валерію Іщенку – дотримуватися режиму економії, підготувати гуртожитки і навчальні корпуси до початку навчального процесу.

    

     Ректорат розглянув також і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook