На економічному факультеті пройшла інтернет-конференція, присвячена соціально-екологічній відповідальності бізнесу

16 червня 2016 року

     16 червня 2016 року на базі кафедр статистики та економічного аналізу і бухгалтерського обліку і аудиту пройшла міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Соціально-екологічна відповідальність бізнесу: облікове відображення та аналітично-прогнозна оцінка». Організатори присвятили її 65-річчю економічного факультету – цю дату святкуватимуть восени.

     У роботі конференції взяли участь науковці нашого університету,багатьох інших провідних українських вищих навчальних закладів і їх колеги з Білорусі, Болгарії, Польщі, Російської Федерації, Швейцарії. Напередодні вони надіслали на сайт наукових інтернет-конференцій НУБіП України http://econference.nubip.edu.ua/index.php/serb/serb16 свої доповіді та тези, які і стали предметом обговорення.

     Тематичні напрями, сконцентровані в роботі трьох секцій, – обліково-інформаційне забезпечення управління соціально-екологічною відповідальністю бізнесу, аналітична оцінка соціально-екологічної відповідальності бізнесу, економетричне моделювання прогнозування підвищення соціально-екологічної відповідальності бізнесу.

Леся Воляк, 
секретар оргкомітету конференції 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook