Відбувся тренінг викладачів та аспірантів гуманітарно-педагогічного факультету

26 квітня 2016 року
26 квітня відбувся тренінг викладачів та аспірантів гуманітарно-педагогічного факультету з методистами Міжнародного освітньо-методичного центру Pearson-Dinternal, який був присвячений розвитку у студентів трьох комунікативних компетенцій: лінгвістичної, дискурсивної і міжкультурної. Обговорювалося те, як краще заохочувати і спонукати студентів до активного використання мови у різних ситуаціях, зокрема з представниками різних культур.
Завершився тренінг лотереєю, за результатами якої учасники заходу отримали найновіші і найсучасніші британські підручники з граматики, міжкультурної комунікації для викладання бізнес англійської та базової англійської мови.
Під час тренінгу відбувалась також виставка підручників, довідкової і методичної літератури британського видавництва Pearson.
Зареєстровані учасники тренінгу отримали іменні сертифікати.

Кафедра іноземної філології і перекладу, яка виступила організатором семінару, висловлює вдячність методистам Міжнародного освітнього центру Pearson-Dinternal за те, що вони відгукнулися на запрошення і цікавий освітній захід проведений ними на факультеті. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook