Тиждень правових знань-2023: День третій: культура академічної доброчесності у полі зору учасників науково-практичного семінару

5 жовтня 2023, 11:28

Цікаво, що 04 жовтня 2023 р. ми могли спостерігати певну тематичну збіжність у заходах, що тривають в рамках Тижня правових знань у НУБіП України. Так, Анна Мельник провела мультимедійний вебінар з історією «Практичні аспекти порушень в сфері права інтелектуальної власності» для студентів факультету землевпорядкування, а Віра Качур - науково-практичний семінар  «Культура академічної доброчесності здобувачів вищої освіти» для магістрів 1 року року навчання юридичного факультету.

 

Говорили про академічну доброчесність, відповідаючи на традиційні питання: що це таке?, для чого воно?, які етичні принципи?, як вона проявляється?, навіщо списувати?, як її досягти? На відміну від минулого року, коли схожий семінар проводився для студентів 1 курсу юридичного факультету, цьогоріч питання були розширені, акценти зміщені. Значну увагу було приділено саме менеджерській доброчесності, як її називає Артем Артюхов.

 

Також на прикладі окремих фрагментів серіалу «Коломбо» (10 сезон, 1 серія, «Коломбо йде у коледж») були унаочнені прояви академічної недоброчесності в навчальному процесі та менеджерської недоброчесності. Налоголено, що культура академічної доброчесності супроводжує людину протягом усього життя і плекати її необхідно з дитинства.

 

До кінця цього тижня у всіх охочих є можливість долучитися і до інших заходів!

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook