Запрошення на ХІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію вчених, аспірантів і студентів

7 квітня 2025, 19:43

 

Шановні науково-педагогічні працівники, аспіранти, магістри, студенти!

10-11 квітня 2025 року Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК проводить щорічну Міжнародну науково-практичну конференцію вчених, аспірантів і студентів

«НАУКОВІ ЗДОБУТКИ У ВИРІШЕННІ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ І БЕЗПЕКИ ПРОДОВОЛЬСТВА».

 

У рамках конференції заплановані наступні секції:

  1. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини
  2. Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК
  3. Стандартизація, сертифікація та управління якістю продукції АПК
  4. Досягнення нутриціології у збереженні здоров’я населення

 За підсумками роботи конференції буде видано Збірник праць конференції (електронна версія).

Додаткова інформація про конференцію міститься в запрошенні та на сайті: https://nubip.edu.ua/node/20955

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook