Вітаємо з ювілейним Днем народження Оксану Дмитрівну БАРАНОВСЬКУ!

10 вересня 2024 року
Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає з Днем народження ученого секретаря, кандидата економічних наук, доцента, Заслуженого працівника освіти України

 

Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає з Днем народження ученого секретаря,
кандидата економічних наук, доцента, Заслуженого працівника освіти України

 

Оксану Дмитрівну БАРАНОВСЬКУ!

 

Вітаєм із роками, що завітали сьогодні до Вас! Нехай прекрасні осінні барви принесуть у Ваше життя щастя та гармонію, здійснення творчих задумів, нові ролі й управлінські здобутки!

Прагнучи до своїх цілей і мрій, ювілярка постійно в пошуках інноваційних форм роботи і впевнено крокує вперед, шукаючи, пробуючи, відтворюючи. Ви завжди вирізняєтеся цілеспрямованістю, невгамовним оптимізмом, дисциплінованістю та толерантністю, а також відкритістю до нового досвіду. Цінуємо співпрацю із Вами і пишаємося професійними та особистими звершеннями.

Бажаємо іменинниці міцного здоров’я, затишку і добробуту в родині, внутрішньої гармонії та життєвого оптимізму. Будьте натхненною улюбленою справою, отримуйте задоволення у кожному новому дні, реалізовуйте сміливі плани та втілюйте у життя заповітні мрії!

Мирного неба!

 

Ректор Вадим Ткачук

 

Президент Станіслав Ніколаєнко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook