В університеті інтенсивно тривають ремонтні роботи

21 липня 2015 року

 Попри всі матеріально-фінансові складнощі, в університеті інтенсивно тривають ремонтні роботи. Сьогодні ректор Станіслав Ніколаєнко разом з будівельниками об’їхав усі об’єкти.

Так, капітально ремонтуються місця загального користування у гуртожитках №№6 і 7. У п’ятому гуртожитку вже відремонтовані туалети. Ректор університету виказав здивування, що з 1965 року ці студентські оселі не ремонтувалися! 
 
 
У всіх без винятку  студентських гуртожитках готуються до прийому першокурсників, усіх студентів.
 
 
 
Роботи проводяться силами університетської будівельної бригади і студентськими загонами. Яскравим прикладом залучення студентів до облаштування навчального корпусу №15 є студенти гуманітарно-педагогічного факультету під керівництвом декана Василя Шинкарука.
 
Готується до перекриття дах у гуртожитку №9. Аналогічні роботи тривають на даху 12-го навчального корпусу, де вже перекрито більше 6000 кв.м. У цьому ж корпусі за ініціативи декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського розпочато роботи по утепленню фойє.
 
Набирає обертів і ремонт другого поверху 4-го навчального корпусу, де зусилля ремонтників координують декани Віктор Забалуєв  і Микола Доля.
 
У першому навчальному корпусі активно ремонтується фасад і 69-а аудиторія. Допомагають ремонтній бригаді студенти ННІ лісового та садово-паркового господарства під керівництвом директора Петра Лакиди.
 
 
Паралельно йдуть роботи і на університетській Алеї Слави.
 
На бюджетні кошти на сьогодні розраховувати не доводиться, - говорить Станіслав Ніколаєнко. Тож ми залучаємо спонсорів, меценатів, випускників і приводимо до ладу все господарство. Дуже приємно, що нам завжди йдуть на зустріч. Проте ми очікуємо на надходження 15-20 мільйонів гривень на відновлення третього корпусу з державного бюджету.
 
Валерій Іщенко, 
проректор з навчально-науково-виробничих питань та 
адміністративно-господарської діяльності 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook