Рівненський фаховий коледж: Фінальні змагання спортивних ігор України серед студентів закладів фахової передвищої освіти

18 жовтня 2024 року
З 10 по 14 жовтня 2024 року в м. Львів проходили фінальні змагання Спортивних ігор України серед студентів закладів фахової передвищої освіти 2023-2024 н. р. У даних змаганнях брали участь студенти Рівненського фахового коледжу, які виступали в змаганнях з шахів, волейболу (дівчата), міні-футболу (юнаки).
В змаганнях з шахів честь коледжу відстоював Данилюк Олесь (11-Д) та Кручок Софія (11-М), які серед 14 команд зайняли командне 5-8 місце. Готував команду викладач предмету «Захист України» – Володимир Христянович. Представник команди на змаганнях – Людмила Бойко.
Другим видом спорту, в якому брали участь спортсмени коледжу, був волейбол (дівчата) – 13 колективів. Тренер, керівник гуртка спортивного напрямку – Тетяна Ковальова. В підгрупі обіграли команди Кропивницького, Бродівського, Бердичівського фахових коледжів. В півфінальному поєдинку зустрілися з командою Самбірського педагогічного коледжу, яку виграли з рахунком 2:0. У фінальній зустрічі зустрілися команди ВСП «РФК НУБіП України» та Вінницького фахового технічного коледжу. В напруженій боротьбі, на жаль, поступилися команді з Вінниці, отже – ІІ місце. Вітаємо команду дівчат!
В змаганнях з міні-футболу, які проходили на штучних міні-полях стадіону Динамо було заявлено 16 команд. Були здобуті перемоги над командами Хмельницького, Боярського та Ірпінського фахових коледжів. В півфіналі зустрілися з командою Львівського фахового коледжу і в напруженій грі вирвали перемогу! У фіналі зустрілися з командою Чорноморського фахового коледжу Одеської морської академії. Цікава безкомпромісна гра завершилася перемогою команди Рівненського фахового коледжу з рахунком 3:0.
Ми – Чемпіони України! Готував команду керівник фізичного виховання Олег Рафальський.
Склад команди: Рафальський Ілля (41-Б), Оліферук Богдан (5-ЗБ), Данилюк Денис (4-ОБ), Мельничук Вадим (41-Д), Кривко Вадим (7-ІПБ), Денисюк Дмитро (7-ІПБ), Солтис Олександр (7-ЗБ), Гачкевич Олександр (12-ІП), Коваль Лука (21-Б), Бортник Олександр (11-Д).
 
Олег РАФАЛЬСЬКИЙ,
керівник фізичного виховання
 
Андрій БОСЮК,

викладач фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook