Розширене засідання ректорату

21 жовтня 2024, 9:00
Корпус №3, ауд. 309

21 жовтня (понеділок) 2024 р. о 900 в ауд. 309 н.к. 3 відбудеться розширене засідання ректорату.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
  1. Про результати проміжної атестації студентів денної форми навчання бакалаврату та магістратури. Доповідає начальник навчального відділу РУДИК Ярослав Михайлович.
  2. Про затвердження результатів І етапу конкурсного відбору наукових проєктів. Доповідає проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності ТОНХА Оксана Леонідівна.
  3. Про хід робіт з інформатизації, автоматизації управлінських та організаційних процесів у НУБіП України. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації, голова робочої групи ГЛАЗУНОВА Олена Григорівна.
  4. Про результати роботи робочої групи з оптимізації показників рейтингового оцінювання діяльності НПП НУБіП України. Доповідає начальник навчального відділу, голова комісії РУДИК Ярослав Михайлович.
  5. Про співвідношення чисельності посад НПП та студентів на факультетах та в ННІ НУБіП України. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації, голова робочої групи ГЛАЗУНОВА Олена Григорівна.
  6. Про підсумки діяльності госпрозрахункових підрозділів університету за 9 місяців 2024 року. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи та економічних питань КОСТЮК Тетяна Олексіївна.
  7. Про роботу Центру законодавчих ініціатив. Доповідає декан юридичного факультету ЯРА Олена Сергіївна.
  8. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи та економічних питань КОСТЮК Тетяна Олексіївна.
  9. Різне.
     

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook