Сучасна Київська Академія Ресторанного Бізнесу провела незабутній майстер-клас для здобувачів освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес»

14 жовтня 2024 року
На минулому тижні здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали унікальну можливість відвідати майстер-клас від шеф-кухарів Сучасної Київської Академії Ресторанного Бізнесу Руфата Аліярова та Ірини Постоєнко, де навчились готувати вишукані закусочні та десертні тарталетки.

Під час практичного заняття студенти дізналися про новітні техніки оформлення страв, тонкощі роботи з тістом та гармонійне поєднання інгредієнтів, що допоможе їм створювати справжні кулінарні шедеври.

Після майстер-класу відбулася лекція від успішних рестораторів України, де наші студенти отримали цінні знання про управління ресторанним бізнесом, тенденції індустрії, а також секрети побудови успішних команд та взаємодії з гостями.

Цей день сприяв здобувачам набуття практичних навичок та натхнення для професійного зростання, а саме:

  • вміти працювати з різними видами тіста для закусок і десертів;
  • оптимізувати технологічні процеси приготування страв;
  • прикрашати та презентувати страви для естетичного вигляду;
  • здобути знання про поєднання інгредієнтів та баланс смаків;
  • навчились командної роботи в умовах професійної кухні;
  • опанувати управління часом під час приготування страв;
  • ознайомитись з організацією робочого процесу;
  • закріпити принципи сервісу в ресторанному бізнесі.

Завдяки цим практичним навичкам та теоретичним знанням, наші студенти впевнено рухаються до того, щоб стати професіоналами в сфері ресторанного бізнесу!

Сергій Неіленко,
доцент кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook