«ВІД ТЕОРІЇЇ ДО ПРАКТИКИ. Зустріч з ветеринарними експертами»

18 червня 2024 року

Кафедра ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька факультету ветеринарної медицини спільно з фірмою PURINA PRO PLAN  провели 11 червня 2024 р. зустріч з ветеринарними експертами. Зустріч такого формату відбувалася вперше на факультеті ветеринарної медицини. Відомі спікери, серед яких власники клінік, завідуючі відділень та головні ветеринарні лікарі клінік завітали аби поділитись сучасними протоколами лікування та діагностики, надихнути здобувачів вищої освти ще глибше занурюватись у ветеринарну медицину та здобувати нові знання!

Більше 150 студентів факультету ветеринарної медицини НУБІП України відвідало на захід, прослухало доповіді Михайла Білецькоговласника ветеринарного шпиталю Genesis в м.Київ, Ольги Степаненкоспікера конференцій та ветеринарного гастроентеролога, Михайла Уманцязавідувача відділення нефрології ветеринарних клінік Зоолюкс в Києві та Анастасії Хохотвиголовного ветеринарного лікаря клініки ВЕТПро на Івасюка в Києві.

На захід завітав декан факультету ветеринарної медицини НУБІП України Микола Цвіліховський, який привітав всіх присутніх учасників конференції та надихнув на проведення такої чудової та корисної ініціативи.

Організатором заходу була компанія Purina Pro Plan в особі Старенької Антоніни, менеджера по роботі з ветеринарним каналом, яка також розповіла здобувачам вищої осіти про сучасні підходи у ветеринарній дієтології за вузьких патологій, а Євгенія Горобецьнауковий співробітник компанії Purina Pro Plan провела інтерактив для найспритніших студентів та розіграла цінні призи. Під час конференції компанія Purina Pro Plan передала факультету подарунок – енциклопедію з клінічного харчування від Purina Institute.

 

     

  

Патнери заходу – компанії Biovet.ua – менеджер Свінцицька Наталія, менеджер компанії Elanco Кошова Тетяна та технічний консультант компанії VetBio Богова Фаїна ознайомили майбутніх ветеринарних лікарів з продуктами компаній - новинками на ринку, поділились новітніми клінічними дослідженнями та розіграли цікаві призи для найуважніших слухачів!

Впевнені, що восени ми зможемо зустрітись ще раз на такому заході, з новими силами після літніх канікул! 

 

В’ячеслав СОЛОМОН, завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook