"Сузір'я ритмів"

4 квітня 2024 року
''IQ-простір", вул. Горіхуватський Шлях, 7

Майстер-клас з хіп-хопу.


В четвер, а саме 4 квітня на базі «IQ-простору» відбувся майстер-клас з сучасного танцю. Проводив його старший викладач кафедри культурології В’ячеслав Борзенков. На допомогу йому прийшли учасники колективу яким він керує « Сузір’я ритмів». Всі вони довго і ретельно готувалися до цього заходу і в цей день також прийшли завчасно і розпочали тренування. 

 

 

Ближче до призначеного часу почали збиратися бажаючи навчитися танцювати. Найбільш нетерплячими були діти з патріотичного клубу «Тризубчик». Їм дуже кортіло танцювати.

 

 

В’ячеслав Олександрович розпочав заняття з історії танцю. Про те що хіп-хоп має кілька напрямів і саме цей захід був присвячений одному з них – модерну. Засновницею цього напряму була Айседора Дункан.

 

 

А потім усі поринули у світ танцю. Перші рухи не всім давалися легко, але під керівництвом висококласного фахівця і його помічників всі учасники дійства отримали нові вміння. Час проведений у ритмі хіп-хопу збіг дуже швидко. Колектив « Сузір’я ритмів» показав кілька підготовлених номерів і не лишив нікого байдужим. Всі були задоволені і просили провести іще кілька подібних заходів.

 

 

Ну що ж, сучасні танці мають багато напрямків, тому до нових зустрічей у «IQ-просторі»!

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook