Відкрита лекція з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» професора Ігоря Паламарчука
Відкрита лекція з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» професора Ігоря Паламарчука
16 лютого 2024 року
20 лютого 2024 року (вівторок), о 10:10 (2 пара)
в онлайн форматі
відбудеться відкрите лекційне заняття
д.т.н., професора кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК,
Паламарчука Ігоря Павловича
для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОС «Бакалавр» (2 курс, 1 курс ск.т.н.)
з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв»
за темою: «Основи гідродинамічних процесів»
Посилання на лекцію:
https://us04web.zoom.us/j/77590413537?pwd=urmpaDZBoalk6VbxPE6CakReZSaTrU.1
Ідентифікатор конференції: 775 9041 3537 Код доступу: zpt8LF