Листопадовий старостат на гуманітарно-педагогічному факультеті

16 листопада 2023 року

Листопад – місяць активного підбиття підсумків та підготовки до заліково-екзаменаційної сесії. 14 литопада відбулася очно-дистанційна зустріч адміністрації гуманітарно-педагогічного факультету зі старостами та заступниками старост факультету.

Під час зустрічі декан факультету Інна Савицька привітала студентів з майбутнім Днем студента. Побажала успіхів, здійснення мрій та можливості повноцінно насолоджуватися студентськими роками. У своєму виступі Інна Миколаївна зосередила увагу на необхідності чіткої комунікації старост, заступників старост, наставників та студентів. Також декан закцентувала увагу на основних моментах якісного освітнього процесу, висловила надію, що студенти сумлінно поставляться до виконання всіх завдань та підготуються до складання сесії.

У своєму виступі заступник декана Ігор Буцик наголосив на актуальних питаннях, що стосуються особливостей діяльності та обов'язків старост академічних груп, дотримання корпоративної етики, наголосив графіку проходження заліків та іспитів, формуванні рейтингу студентів та впливу додаткових балів на призначення стипендій, що прописано у «Правилах призначення академічних стипендій у Національному університеті біоресурсів і природокористування України»

Богдан Назаров заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету надав вичерпну інформацію щодо проживання в гуртожитках та наголосив на правилах проживання, дотримуванні санітарно-епідемічного стану кімнат. Проінформував про обов’язковість дотримання процедури призначення соціальної стипендії студентам, які навчаються на державному замовленні.

Про важливість вчасної оплати за навчання та актуальність вартості навчання (відповідно до наказу ректора № 560 від 02.06.2023 року "Про зміну вартості навчання на 2023-2024 навчальний рік для студентів 2-го і наступних років навчання") по спеціальностям гуманітарно-педагогічного факультету наголосила заступник декана Наталія Шевченко. Також Наталія Володимирівна закцентувала увагу студентів на продовженні донабору експертів з акредитації освітніх програм з числа здобувачів вищої освіти Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

  

Важливою складовою навчального та виховного процесу є функціонування Сенату студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету, а також активна співпраця Сенату з адміністрацією факультету. Голова ССО ГПФ Аліна Майборода зосередила увагу студентів на заходах, які відбуваються на факультеті: культурні, спортивні та наукові, а також наголосила на важливості активного ведення соціальних мереж.

Варто відзначити активну участь всіх учасників зустрічі в аудиторії та онлайн, цікаві та актуальні запитання, оптимістичний настрій та цілеспрямованість на навчання і активну роботу студентів. Кожен учасник освітнього процесу розуміє свій внесок у розвиток незалежної, конкурентоспроможної та демократичної України. Всі ми віримо в нашу перемогу та дякуємо ЗСУ за можливість жити, навчати і навчатися у вільній, соборній і процвітаючій Україні.


Наталія Шевченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook