Кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка

Навчальні та виробничі практики

2020 у дистанційному режимі (завдання і програми для студентів)

  •  Навчальна ознайомча практика з автоматизованих технологій в АПК проводиться 3 тижня з студентами першого курсу денної форми навчання за спеціальністю 151  «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Метою практики є: закріплення студентами теоретичних знань з автоматизованих технологій в АПК; ознайомлення з основними етапами проектування систем автоматизації складних біотехнічних об’єктів та одержання практичних навичок з розробки звітної документації (рефератів); отримання практичних навичок дослідження та формування системного підходу щодо вирішення задач автоматизації складних біотехнічних об'єктів та процесів в АПК.Програма практики 1 курс. Робоча програма
  • Навчально-технологічна практика з комп’ютерних технологій
    Навчально-технологічна практика з комп’ютерних технологій для студентів другого курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження є складовою частиною підготовки фахівців за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», яка проводиться згідно робочого навчального плану.
    Під час проходження практики поглиблюються навички студентів до виконання практичних завдань за допомогою сучасних засобів автоматики з використанням сучасних інформаційних та мережевих технологій, операційною системою, спеціалізованими програмами, текстовим процесором Word, табличним процесором Excel, сервісними програмами, а також розширюються можливості роботи з програмно-апаратним забезпеченням комп`ютера. Робоча програма практики 2 курсПосилання на електронний курс "Навчально-технологічна практика з комп’ютерних технологій"  
  • Виробничі практики Наскрізна програма практичної підготовки студентів (подається у посиланні НПППС).

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook