Вітаємо з Міжнародним днем студента!

17 листопада 2023 року

 

Поділитись:

 
17 листопада 2023 року

 

Дорогі студенти!

 

Щиро й сердечно вітаємо Вас, молодих, енергійних, сповнених свіжих мрій і надій, із Міжнародним днем студента – святом, що символізує сходинку до вершин знань й самоствердження!

  Студентський вік – час особливий, найбільш вирішальний і неповторний. Це пора, осяяна освітою і наукою, цікавим спілкуванням, коханням та яскравими враженнями.

  Шановні студенти! Ви навчаєтеся в одному з найпрестижніших університетів країни, знаному в Європі і світі. Університет впевнено позиціонується в рейтингах TIMES та QS. В 2023 році ми відзначили 125-річчя університету. Більше двох сотень тисяч наших випускників уславили Україну, зробили вагомий внесок у розбудову економіки світу, нашої країни, особливо агропромислового комплексу, освіти і науки. Сотні випускників зі зброєю в руках надійно захищають країну. Горді з того, що заледве не в кожній успішній українській чи зарубіжній компанії, що працюють на ринку України і так чи інакше дотичні до аграрного сектору, – у штаті є фахівці з дипломом НУБіП. Активно долучаються до суспільного життя і наші випускники гуманітарних спеціальностей – в судах, правоохоронних органах, міжнародних організаціях.

  Нині до послуг студентів – більше 400 сучасних навчальних, навчально-наукових і навчально-науково-виробничих лабораторій і якби не війна, їх було б ще більше. Такими характеристиками може похвалитися мало який український виш. Ми всі разом дбаємо за державу, за наш університет.

  Бажаємо Вам мирного неба, здоров’я, впевненості у власних силах, постійного самовдосконалення, вірних друзів і всіх людських чеснот! Щоб кожен день наближав усіх нас до бажаної мети – ставати не лише успішними професіоналами, а й лідерами – носіями позитивних змін, Людьми з великої літери! Дуже хочу, щоб ми перемогли у цій війні, а Мир, спокій прийшли на нашу землю. Зичимо кожному з Вас примноження інтелектуального потенціалу, гармонійного духовного та фізичного розвитку.  

     Бережіть вірність Українському народові!

Підтримуйте славні традиції alma mater!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

 


З найкращими побажаннями
 

 


ректор НУБіП України,                   Станіслав Ніколаєнко

академік Національних академій
педагогічних та аграрних наук України

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook