Перемога НУБіП України у четвертому турі чемпіонату м. Києва з футзалу серед ЗВО

17 листопада 2023 року
  Продовжуються ігри ХХІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед чоловічих студентських команд ЗВО в групі «А».
  14 листопада відбулася гра між НУБіП України і Київським університетом ім. Бориса Грінченка. Місцем проведення загань було призначено спортивний комплекс НУХТ, господарем зустрічі виступала збірна КУБГ. Команда КУБГ зіграла три тури і мала у своєму активі 3 очки, збірна НУБіП України6 очок, поступившись лише збірній КНУБА.
  Із самого початку матчу збірна НУБіП України обрала тактику гри від оборони і цей вибір був дуже вдалий. Декілька швидких передач… і Віктор Головатюк (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт») в один дотик влучно пробив у нижній кут воріт КУБГ. Через декілька хвилин дві гострі контр-атаки реалізував Сергій Гибало (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»). Рахунок став 3:0 на користь нашої збірної.
 
  Тренер КУБГ Юрій Лень узяв тайм-аут, зробив зміни у складах четвірок та надихнув хлопців до більш агресивних дій у нападі. На 16-й хвилині зустрічі рахунок став 3:2, як результат реалізації настанов досвідченого тренера. Така ситуація на полі мобілізувала наших гравців і вони стали більш уважно грати в обороні. Найкращі лідерські якості проявив Сергій Гибало, який відзначився в цьому матчі хет-триком. На перерву команди пішли з рахунком 4:2 на користь НУБіП України.
  Після відпочинку збірна КУБГ змінила тактику гри і стала грати з п’ятим польовим гравцем, намагаючись зрівняти рахунок. На жаль, така тактика не мала успіху. Зосередившись на атакувальних діях у наших воріт, гравці КУБГ втратили контроль над ситуацією. Сергій Гибало перехопив м’яч, вийшовши два в один на ворота суперника, віддав передачу на Назара Манукова (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»)  і той пробив повз захисника у ворота КУБГ. Отже, перевага збірної НУБіП України сягнула трьох м’ячів.
  До кінця другого тайму тактичні дії суперників не змінилися. КУБГ продовжувала використовувати п’ятого польового, а НУБіП України захищатися. Але більше голів ми не побачили. Матч закінчився з рахунком 5:2 на користь збірної НУБіП України.
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook