Підсумки V Всеукраїнського конкурсу творчих робіт імені Віктора Петровича Поліщука

27 жовтня 2023, 22:10
     Цього року на кафедрі бджільництва вже в п’ятий раз відбувається подія, яка стала гарною традицією в українському бджільництві це проведення Всеукраїнського конкурсу творчих робіт ім. В.П. Поліщука . У стінах славетного НУБіП України,  Віктор Петрович пропрацював понад 60 років залишивши гарно спогади про себе. Немає жодного дня щоб на кафедрі бджільництва співробітники та студенти не згадали про нього, як непересічну особистість у галузі бджільництва. Беручи до рук підготовлені ним підручники “Пасіка”, “Бджільництво”, “Медоносні дерева та кущі” та інші підручники і посібники, методичні та наочні матеріали розроблені ним.
     Основною метою конкурсу є виявлення обдарованих дітей, сприяння реалізації їх здібностей, стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді, популяризація досягнень науки, техніки та інноваційних технологій у галузі бджільництва, залучення провідних вчених, наукових, науково-педагогічних працівників до активної роботи з обдарованою молоддю.
        Приємно відзначити, що з кожним роком росте все більший інтерес до заходу. Цього року на адресу оргкомітету було надіслано понад 90 робіт, які було оцінено у чотирьох номінаціях: наука, творча робота, технологічна розробка та мистецтво. Роботи надходили із різних куточків України, як із шкіл, так і з середніх та вищих навчальних закладів. На відміну від минулого року вразило те, що збільшилась кількість учасників із нашого університету. Так із агробіологічного факультету було представлено 36 доповідей, аграрного менеджменту спеціальності менеджмент 23 доповідей, маркетингу – 16. З факультету ветеринарної медицини – 8 доповідачів. У цьогорічному конкурсі вперше були представники механіко-технологічного факультету, які представили журі 4 роботи. Не менш активними були і студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів. Як відмітили члени журі, інтерес до самого конкурсу та якість поданих робіт щорічно покращується. 

         Для підведення пісумків в он-лайн режимі членами комісії було відібрано і заслухано кращі роботи, і 25.10.2023 року під керівництвом авторитетного науковця, професора Повознікова М.Г. проведено їх заслуховування. Конкурс пройшов у жвавій та дружній атмосфері.
 
        Учасники конкурсу отримали нові знання, а особливо приємні враження і незабутні емоції подарували роботи мистецької номінації. Кращі роботи відмічені дипломами.
        Щиро вітаємо переможців та їхніх наукових керівників! Бажаємо нових наукових досягнень, чекаємо вас у наступному році з новими цікавими роботами!
До зустрічі на VI Всеукраїнському конкурсі!
 
 
Завідувач кафедри бджільництва
М.Повозніков

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook