Друга перемога чоловічої збірної НУБіП України з футзалу в сезоні

2 листопада 2023 року
  01 листопада відбувся другий тур ХХІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО у групі «А». Команда УДУ ім. М. Драгоманова приймала збірну НУБіП України.
  Обидві команди зіграли по одній грі. Збірна НУБіП України перемогла КУБГ, а УДУ ім. М. Драгоманова поступилася КНУБА.
  Відчувалося, що господарі були налаштовані дати бій своїм суперникам. На початку першого тайму вони не раз гостро атакували ворота Дениса Пушенка (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»). Гравці обох команд дуже жорстко розпочали гру і вже на перших хвилинах мали по 4 фоли. Однак, трохи звикнувши до поля УДУ, наші хлопці притисли суперника до власних воріт, і на сьомій хвилині Сергій Гибало (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт») з проходу забив у ворота господарів. Через декілька хвилин, використовуючи активний пресинг він зробив дубль.
 
 
  Команда УДУ кинулася наздоганяти суперника і забула про обережність. Майже протягом однієї хвилини заробила ще два фоли, що призвело до пробиття дабл пенальті. На 12-й хвилині 10-ти метровий реалізував Дмитро Мельничук (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»).
  Після розіграшу м’яча з центру поля гравець УДУ ім. М. Драгоманова невдало зробив передачу і Данило Кунцевич (ННІ ЕАЕ), перехопивши м’яч пробіг майже через весь майданчик, влучивши у нижній кут воріт суперника. Отже, збірна НУБіП України повела у рахунку – 4:0. Але на цьому голи в першому таймі не закінчилися. Ще двічі у воротах УДУ відзначилися Антон Росс і Дмитро Мельничук (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»).
  За рахунку 6:0 тренер у нашої команди відбулася заміна воротаря. На майданчик вийшов Владислав Кулик (агробіологічний ф-т). Цим моментом нарешті скористалися господарі. Поки наш воротар ще не встиг відчути ритм гри, скориставшись помилкою у захисті, гравець УДУ отримав м’яч на фланзі і пробив повз Владислава. Команди пішли на перерву за рахунку 6:1 на користь збірної НУБіП України.
  У другому таймі малюнок гри не змінився. Наші хлопці продовжували тиснути на ворота суперника, але пристрасті вгамувалися і гравці робили менше фолів ніж у попередньому таймі.
 
  Перші десять хвилин команди не могли вразити ворота одна одної, але на 31-й хвилині Дмитро Мельничук з бічної лінії попав у дальній нижній кут воріт суперника. Через декілька хвилин Станіслав Сахно (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт») забив восьмий гол у ворота УДУ.
  Гравці УДУ відчайдушно намагалися протистояти нашій збірній. Микита Німенець за рахунок індивідуальної майстерності пройшов скрізь наш захист і сильним ударом пробив повз Владислава Кулика, скоротивши відставання до 6 голів. Але збірну НУБіП України було вже не спинити. «Зловивши кураж», хлопці ще чотири рази відзначилися у воротах суперника. Пента-трік зробив Дмитро Мельничук, дубльАнтон Росс, і на останній хвилині матчу гол забив Віктор Головатюк (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»).
  Як підсумок, 12:2 на користь НУБіП України.
 
Микола КОСТЕНКО,
завідувач кафедри фізичного виховання

    


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook