Заступники деканів обговорили цьогорічні особливості проведення днів відкритих дверей

31 жовтня 2023 року
  За головування проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка відбулася нарада із заступниками деканів та директорів ННІ з навчальної роботи. Основним питанням для обговорення стало удосконалення алгоритму проведення днів відкритих дверей, перший з яких запланований вже на наступному тижні.
 
  Проректор зазначив, що на сьогодні вкрай важливим є системне планування профорієнтаційної роботи на найближчі роки, у зв’язку з чим логічним буде провести знайомство з нашим університетом не лише випускників 11 класів, а й учнів 9 та 10 класів шкіл, гімназій і ліцеїв. Також він запропонував істотно розширити мережу коледжів і технікумів, не обмежуючись лише університетськими відокремленими структурними підрозділами.
  Далі начальник навчального відділу Ярослав Рудик ознайомив присутніх з програмою проведення днів відкритих дверей. Так, 9 листопада заплановано проведення Дня відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій та ліцеїв, а 16 листопада – Дня відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів.
 
 
  Він наголосив, що до 11 години планується проведення зустрічей на факультетах та ННІ. Далі об 11 годині в змішаному форматі (очно та дистанційно) відбудеться зустріч з керівництвом університету в актовій залі третього навчального корпусу (Героїв Оборони 15, м. Київ). Продовжити знайомство з університетом, його матеріальною базою та родзинками факультетів і навчально-наукових інститутів можна буде по закінченні офіційної програми.
  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський запропонував заступникам деканів та директорів ННІ підготувати до Днів відкритих дверей оновлені варіанти буклетів з актуальною інформацією щодо освітніх програм бакалаврату та магістратури.
 
  Тереза Микицей, заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму запропонувала удосконалити механізм донесення повної інформації про весь перелік освітніх програм бакалаврату та магістратури залученим потенційним абітурієнтам.
  На нараді також було розглянуто й інші питання організації освітньої діяльності в університеті.
 
Лариса Кліх,

завідувач навчально-методичного відділу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook