Ректор Станіслав Ніколаєнко зміцнюватиме зв’язки з провідними аграрними вишами Канади

14 березня 2015 року

 На запрошення Канадського бюро з міжнародної освіти, ректор університету Станіслав Ніколаєнко з 15 по 25 березня 2015 року у складі делегації керівників п’яти аграрних університетів України візьме участь у місії українських університетів до Канади. 

 
Під час перебування в Канаді керівники провідних українських вищих навчальних закладів матимуть змогу зміцнити інституційне партнерство із канадськими закладами вищої освіти у сфері сільського господарства. Візит має на меті поліпшити існуючу та майбутню партнерську спільну діяльність – це обміни студентами і викладачами, розширення наукової співпраці, провадження спільних досліджень. 
 
Планується відвідати університети Манітоби, Коледжу сільського господарства та біоресурсів провінції Саскачевань, Університету Альберти. Окрім того передбачено цілий ряд зустрічей з офіційними представниками урядових організацій, міністерств, відвідування дослідницьких інститутів та центрів, виробничих підприємств тощо. До супроводу української делегації активно долучилась українська діаспора, яка є досить чисельною у вищезгаданих провінціях Канади. 
 
Вадим Ткачук,
директор ННЦ міжнародної діяльності
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook