Студенти-міжнародники відвідали презентацію наукових монографій

25 жовтня 2023 року
 
25 жовтня 2023 року група студентів МВ21002б спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» взяла участь у конференції, організованій Київською школою дипломатичних мистецтв та Українським католицьким університетом.
Тема конференції, «The Diplomacy of Arrogance: Powers and the International System in the 21st Century», була представлена видатним вченим Луїджі Трояні, професором міжнародних відносин та історії та політики Європейського Союзу в Папському університеті Святого Томи Аквінського у Римі.
Протягом конференції ми вивчали відносини між Україною та Італією, академічні питання, культурні аспекти, політичні виклики та інші суттєві аспекти у галузі міжнародних відносин. Під час заходу були представлені дві важливі книги:
  •   «Francesco Guicciardini Prize for Best Book in Historical International Relations»: Ця нагорода визнає найкращу книгу у сфері історії міжнародних відносин, що вийшла під авторством Італійського історика та державного діяча Франческо Гвіччардіні. Його праці відзначаються уважною історичною дослідженням та загальними теоретичними висновками про етику та практику міжнародної поведінки.
  •   Книга про структурні зміни у політиці 19-го століття та роль лідерів у формуванні міжнародної системи: Ця книга, написана професором Беаром Ф. Браумеллером, висвітлює ключові структурні зміни у політиці 19-го століття та роль лідерів у стабілізації міжнародної системи.
Ця конференція була надзвичайно корисною для нашого академічного та професійного зростання, допомагаючи нам зрозуміти найсучасніші аспекти міжнародних відносин та дипломатії.
 
 
Дякуємо викладачам, що долучають нас до таких цікавих конференцій, які надають змогу нам, як майбутнім спеціалістам у галузі міжнародних відносин, почути розмови англійською на високому рівні. Дуже цікаво слухати освічених людей із досвідом, надихатися ними та брати приклад для наслідування. Окремо хочемо подякувати доценту кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Богдану Грушецькому за залучення нас до конференцій такого рівня.
 
 
 
Студенти групи МВ-21002б

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook