Відбулося розширене засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту

12 серпня 2023 року

 11 серпня на факультеті аграрного менеджменту відбулося розширене засідання вченої ради за участю науково-педагогічного колективу та співробітників факультету.

   Засідання розпочалось зі вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів, що боронили нашу країну, серед яких випускник факультету аграрного менеджменту Сергій Романчук.
   Від адміністрації університету на розширеному засіданні вченої ради факультету була присутня заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко, яка під час свого виступу відзначила основні акценти в подальшій роботі колективу факультету аграрного менеджменту зважаючи на реалії сьогодення та побажала успішного і мирного семестру.
   Відповідно до порядку денного про основні завдання факультету на 2023-2024 навчальний рік доповів декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук. Перед колективом факультету стоїть завдання вести активну перебудову освітнього і наукового процесів відповідно до вимог воєнного стану, продовжувати здійснювати кроки, спрямовані на реалізацію програми «Голосіївська ініціатива – 2025», збереження і розвиток університету, на посилення зв’язків із бізнесом, виконавчою владою, надавати постійну підтримку, посилювати взаємодію зі Збройними Силами України. Важливим та першочерговим є виконання поставлених завдань в освітній, міжнародній,  науковій та виховній діяльності.
   Анатолій Дмитрович подякував колективу за відвагу й майстерність у щоденній роботі та самовідданість і незламність у нових воєнних реаліях, наголосивши на важливості місії педагогів, адже викладачі не лише супроводжують молодь у здобутті корисних знань, а й формують моральні орієнтири та духовні цінності, розкривають таланти й допомагають обрати життєвий шлях.
   Про оновлений план роботи вченої ради факультету аграрного менеджменту на 2023–2024 н.р. доповіла секретар вченої ради, заступник декана факультету Лариса Карпенко.
   Про готовність кафедр факультету аграрного менеджменту до нового 2023–2024 н.р. доповіли завідувачі кафедрами Олена Ковтун, Тетяна Балановська, Валерій Бондаренко, Микола Талавиря, Тетяна Власенко. Всі виступаючі відмітили готовність кафедр до нового навчального року та розповіли про план діяльності колективу кафедри на навчальний рік.
 
 
 
   Про організацію роботи в першому семестрі 2023-2024 н.р. доповіла заступник декана Лариса Карпенко, яка закцентувала увагу на графіку освітнього процесу, основних наказах, якими ми керуємось у своїй роботі та особливій увазі студентам першого курсу. 
   На завершення декан Анатолій Остапчук побажав усім успішного навчального семестру та мирного неба.
Тримаємо стрій!
Ми – сильні!
Слава ЗСУ!
Слава  Україні!

Лариса Карпенко, секретар 
вченої ради факультету 
аграрного менеджменту
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook