Факультет землевпорядкування готовий до 2023-2024 навчального року

3 серпня 2023 року
факультет землевпорядкування
  Перед початком 2023-2024 навчального року відбулась перевірка готовності навчальних лабораторій факультету землевпорядкування до очного навчання. Згідно з наказом ректора Станіслава Ніколаєнка «Про перевірку готовності навчально-наукових лабораторій та матеріально-технічної бази навчальних корпусів університету до нового навчального» року № 668 від 03.07.2023 р., комісія у складі проректора з наукової та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка, начальника навчального відділу Ярослава Рудика, проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка здійснили огляд аудиторій та лабораторій кафедр.
  Згідно з чек-листом декан факультету Тарас Євсюков спільно із керівниками структурних підрозділів представляли комісії позиції, що підлягали ретельній перевірці. Зокрема, було проведено контроль дотримання працівниками правил безпеки, стан матеріально-технічного забезпечення, наявність належної документації та лабораторних записів, загальної відповідності лабораторій вимогам і стандартам.

  Завідувачі кафедр представили навчальні лабораторії та матеріально-технічне забезпечення. За результатами перевірки можна відзначити, що лабораторії факультету землевпорядкування готові для проведення лабораторних і практичних занять.
  Сформована комісія дала доручення декану факультету спільно із завідувачами кафедр сформувати службові записки на розробленням метрологічно-вимірювального центру й оновлення комп’ютерного парку окремих лабораторій.
  Підбиваючи підсумки, комісія визначила, що факультет землевпорядкування готовий до початку очного навчання та повернення студентів до лабораторій.

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook