Урочисте зібрання колективу факультету ветеринарної медицини з нагоди 125-річного ювілею НУБіП України

24 травня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   24 травня 2023 року, у змішаному очно-дистанційному форматі, відбулося урочисте зібрання колективу факультету ветеринарної медицини з нагоди ювілею «НУБіП України-125».

 

   В урочистостях взяли участь близько 180 учасників, а саме понад 100 очно і близько 80 – дистанційно, в тому числі ветерани факультету – Володимир Береза, Фльора Ібатулліна, Анатолій Мазуркевич, Станіслав Рудик, Вадим Січкар, Станіслав Долецький, Володимир Слєпченко, Валерій Гуменюк, Тетяна Левищенко, Василь Данілов, голова ради роботодавців факультету В’ячеслав Саулко та інші.

 

   На початку засідання було вшановано всіх тих, хто поклав своє життя за нашу свободу у війні росії проти України.

 

   До 125-річчя було відзначено ряд співробітників факультету. Почесні грамоти Університету за заслуги вручено академіку Анатолію Мазуркевичу, професорам Світлані Ткачук, Ларисі Шевченко і Віталію Ковпаку. Подяки отримали доценти Жана Стегней, Дмитро Криворучко, асистент Світлана Усенко, диспетчер деканату Тетяна Цабенко. Також, нагороди отримали переможці першого етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та ветерани факультету.

 

 

 

 

 

 

 

   Декан факультету Микола Цвіліховський коротко розповів про історію Університету, етапи його становлення, сьогодення та роль факультету ветеринарної медицини в його розвитку. Зупинився на видатних студентах, викладачах і випускниках нашого Університету.

 

   На завершення урочистостей його учасники відкрили нову залу музею анатомії факультету «Фауна світу» на кафедрі анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка.

 

 

 

 

 

Слава факультету!
Слава Університету !
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook