Срібний призер ХІІ «Фестивалю студентської науки - 2023» - гурток «Обгрунтування методів діагностування і прогнозування технічного стану машин»!

18 травня 2023, 14:00
м. Київ НУБіП України

 

 

  З 24 квітня по 18 травня 2023 року в університеті проходив ХІІ «Фестиваль студентської науки – 2023», присвячений 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дню науки в Україні. Захід відбувається щорічно з метою активізації наукової роботи студентів як одного з найважливіших факторів формування фахівців нового типу, популяризації результатів та розвитку студентської науково- інноваційної діяльності в НУБіП України, залучення молоді до наукової роботи.
 
  18 травня 2023 року відбулося фінальне засідання – підведення підсумків Фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків університету, яке об’єднало велику громаду вчених у складі ректора Станіслава Ніколаєнка, представників ректорату, науково-педагогічних працівників, Спілки молодих вчених та команд 26 кращих студентських наукових гуртків факультетів та ННІ університету, Бережанського, Ніжинського агротехнічних інститутів, Ірпінського, Бережанського, Ніжинського, Рівненського, Боярського, Мукачівського фахових коледжів, Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого, Бобровицького фахового коледжу імені О. Майнової, загалом 179 учасників.
  Вітаючи учасників Фестивалю, ректор університету Станіслав Ніколаєнко, відзначив, що в університеті при кафедрах студенти займаються науковою діяльністю у 249 студентських наукових гуртках. Минулого року студентами нашого університету в період війни було підготовлено 1778 публікацій, 2245 студентів представили результати своїх досліджень на всеукраїнських і міжнародних наукових конференціях, 258 студентів університету стали переможцями І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей МОН України у 2022/2023 навчальному році. 
 
 
  Станіслав Ніколаєнко також підкреслив, що, незважаючи на надзвичайно важкі часи для України, наш університет стабільно забезпечує свою життєдіяльність, максимально підтримує студентів та науково-педагогічних працівників та покладає велику надію на внесок молоді у відбудову України.
 
    За результатами ХІІ «Фестивалю студентської науки - 2023»:

ІІ місце

Гурток «Обгрунтування методів діагностування і прогнозування технічного стану машин» – механіко-технологічний факультет;
 

 

     Вітаємо старосту гуртка Валерія Ничая
та наукового керівника гуртка Людмилу Тітову!

 
Використано матеріали: https://nubip.edu.ua/node/128402
Розмістив: Іван Роговський 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook