Ph.D. Інформаційно-настановчий воркшоп з аспірантами 2023 року вступу

17 травня 2023 року
  Поточного тижня (16 травня) відбувся настановчий воркшоп з аспірантами травневого набору 2023 року вступу.

  Порядком денним даного заходу було передбачено розгляд таких питань, як:

  1. Особливості постановки на військовий облік в НУБіП України та відповідні РТЦК та СП (доповів Геннадій РЖЕВСЬКИЙ, начальник підрозділу військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ НУБіП України).
  2. Важливість затвердження теми дисертації та своєчасність оформлення Індивідуальних планів виконання ОНП аспірантами після їх зарахування (доповіла Надія МІНЯЙЛО, заступниця завідувача відділу аспірантури).
  3. Пошук достовірної наукової інформації та дотримання академічної доброчесності при написанні дисертаційної роботи (доповіла Тетяна КІЩАК, директорка наукової бібліотеки НУБіП України).

  Начальник підрозділу військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України НУБіП України Геннадій Миколайович деталізував алгоритм необхідних дій та комунікації всіх здобувачів з відповідними РТЦК та СП за результатом вступу до аспірантури відповідно до норм чинного законодавства.

  Заступниця завідувача відділу аспірантури Надія Міняйло проінформувала та ознайомила вступників щодо переліку та строків подачі обов’язкових документів протягом 2-х місяців з дня зарахування на навчання. Більш детально зупинившись на оформленні Індивідуального плану виконання освітньо-наукової програми підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії. Оскільки лише успішне виконання аспірантом вище згаданого документу є обов’язковою умовою допуску до майбутнього захисту дисертаційної роботи.

  Директорка бібліотеки Тетяна Степанівна представила всім присутнім традиційні та електронні бібліотечні ресурси НУБіП України, деталізувала важливість дотримання академічної доброчесності та особливості перевірки на ознаки плагіату, а також нагадала про Реферативну наукометричну базу даних, Youtube канал з відеоуроками щодо користування базою, Вебінари від Сlarivate, що є досить корисними на шляху пошуку наукової інформації.

  Також всім здобувачам нагадали про відзначення 125-річчя НУБіП України впродовж 23-26 травня. Чекаємо всіх бажаючих на пленарному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу», що проходитиме 25 травня в актовій залі навчального корпусу № 3 (початок о 1000). 


Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook